Vier het bestaan van je onderneming

Bedrijfsjubileum

Een compleet verzorgd bedrijfsfeest op een prachtige locatie in de natuur, goed entertainment, heerlijke hapjes en drankjes en voldoende gratis parkeermogelijkheden. Landgoed Bergvliet heeft het!

De verjaardag van je onderneming vieren!

Het (familie)bedrijf bestaat een x aantal jaar en dat wil je vieren! Niet alleen met klanten, medewerkers en leveranciers maar ook met familie en vrienden. Ga voor een avond uit, een compleet verzorgde avond voorzien van entertainment, hapjes en drankjes. Een jubileum vieren doe je namelijk niet ieder jaar.

Een bedrijfsfeest geven

Een klein feestje voor je werknemers, een besloten gelegenheid voor je grootste klanten of je kunt het feest groots aankondigen en openstellen voor iedereen die wilt komen. Het soort feest is natuurlijk afhankelijk van het doel: teambuilding, media aandacht of klantencontact.

Het jubileum kan je op verschillende wijzen inrichten. Een uitgebreid diner met uw belangrijkste gasten, een receptie of een spetterend feest. Of wat dacht je van een themafeest zoals Casino Royal, Jaren 80 of gemaskerd bal? Bijna alles is mogelijk op Landgoed Bergvliet. 

Vraag een offerte aan voor een bedrijfsjubileum

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl