Bedrijfsjubileum

Vier het bestaan van je onderneming

Een compleet verzorgd bedrijfsfeest op een prachtige locatie in de natuur, goed entertainment, heerlijke hapjes en drankjes en voldoende gratis parkeermogelijkheden. Landgoed Bergvliet heeft het!

Een bedrijfsfeest geven

Een klein feestje voor je werknemers, een besloten gelegenheid voor je grootste klanten of je kunt het feest groots aankondigen en openstellen voor iedereen die wilt komen. Het soort feest is natuurlijk afhankelijk van het doel: teambuilding, media aandacht of klantencontact.

Het jubileum kan je op verschillende wijzen inrichten. Een uitgebreid diner met uw belangrijkste gasten, een receptie of een spetterend feest. Of wat dacht je van een themafeest zoals Casino Royal, Jaren 80 of gemaskerd bal? Bijna alles is mogelijk op Landgoed Bergvliet. 

De verjaardag van je onderneming vieren!

Het (familie)bedrijf bestaat een x aantal jaar en dat wil je vieren! Niet alleen met klanten, medewerkers en leveranciers maar ook met familie en vrienden. Ga voor een avond uit, een compleet verzorgde avond voorzien van entertainment, hapjes en drankjes. Een jubileum vieren doe je namelijk niet ieder jaar.

Vraag een offerte aan
voor een bedrijfsjubileum

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender