Een landgoed met een rijke geschiedenis

Locaties

Op slechts een steenworp afstand van het bourgondische Breda, aan de rand van de Oosterhoutse bossen, vindt u de feestlocatie Landgoed Bergvliet. Van bruiloften en feesten tot verschillende soorten partijen, Landgoed Bergvliet is de feestgelegenheid die dat extra tintje aan uw avond geeft. Hoe intiem of uitbundig u het wil hebben, uw gelegenheid zal een onvergetelijke indruk achterlaten!

 

Het Paviljoen en Koetshuis

Op feestlocatie Landgoed Bergvliet heeft u de keuze uit twee prachtige accommodaties. Allereerst hebben we het Paviljoen, wat uitermate geschikt is voor de grotere feesten, voor diners of presentaties. Een meer intiemer feest of gelegenheid past beter bij uw wensen; dan is het uniek ingerichte Koetshuis een prima locatie. Met de unieke 14 meter lange schuifwand in de serre, is het Koetshuis onze feestlocatie voor de meer intieme gelegenheden. Denk aan uw bruiloft, receptie of personeelsdag!

 

Uitzicht over het landgoed

De natuur op Landgoed Bergvliet geeft een geweldige sfeer aan uw gelegenheid. U kijkt uit over een grote vijver met fontein, glooiingen in het landschap, mooie perkjes en groene heggen. In de avond zijn de bomen, vijver en fontein verlicht, wat uw partij een extra warm tintje geeft!

 

Het Paviljoen

Het Paviljoen

Prachtig uitzicht over het landgoed

Het Koetshuis

Het Koetshuis

De unieke feest- en trouwlocatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl