Het Koetshuis als feestlocatie

De unieke feest-en trouwlocatie

Ons prachtige koetshuis is de unieke trouw- en feestlocatie. Intiem en rustig met uw naaste familie en vrienden, of een uitbundig feest met een dj, feestverlichting en mooie aankleding!

Sfeervolle feestlocatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle feestlocatie in de omgeving van Breda of Oosterhout? Ons bourgondische Koetshuis is dé plek als het gaat om uw volledig verzorgde feest. Omdat het gebouw zijn oorsprong kent van eind 1600, is het gebouw in 2009 teruggebracht in de oorspronkelijke stijl. De bijzondere en unieke uitstraling van het pand in combinatie met de luxe voorzieningen en het zeer eigentijdse interieur maken het Koetshuis tot een mooie en stijlvolle locatie voor uw feest, vergadering of presentatie.

Intieme eventlocatie

Wanneer u gebruik wenst te maken van het Koetshuis, heeft u een eigen entree, die leidt naar de feest-, vergader-, of presentatieruimte. Hier is plek voor ongeveer 50 mensen zittend of 80 à 90 mensen staand. Bovendien beschikt het Koetshuis over een eigen bar, muziekinstallatie en LED-verlichting waar elke gewenste ambiance mee te creëren is. Op deze manier kunnen wij aan elke gelegenheid een gewenste uitstraling geven!

 

 

 

H

Het Paviljoen

Prachtig uitzicht over het landgoed

Naast Het Koetshuis kunt u ook in ons Paviljoen terecht voor uw gelegenheid. Benieuwd?

Grote serre met een prachtig uitzicht

In 2012 is aan het Koetshuis een serre van 14 bij 6 meter gebouwd. De serre bestaat voor een groot gedeelte uit glas, waardoor u een groot uitzicht heeft over het landgoed. Bovendien is de 14 meter lange voorpui voorzien van een vouwsysteem, waardoor deze wand, wanneer het weer dat toe laat, geheel geopend kan worden. Wanneer het in de avond weer afkoelt, kan de wand eenvoudig weer gesloten worden.

Koetshuis_serre_avond_mensen.jpg
Koetshuis_serre_open_terras.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar events@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Vraag een offerte aan

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender