De unieke feest-en trouwlocatie

Het Koetshuis

Ons prachtige koetshuis is de unieke trouw- en feestlocatie als het gaat om het vieren van uw gelegenheid. Intiem en rustig met uw naaste familie en vrienden, of een uitbundig feest met een dj, feestverlichting en mooie aankleding!


Sfeervolle feestlocatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle feestlocatie in de omgeving van Breda of Oosterhout? Ons bourgondische Koetshuis is dé plek als het gaat om uw volledig verzorgde feest. Omdat het gebouw zijn oorsprong kent van eind 1600, is het gebouw in 2009 teruggebracht in de oorspronkelijke stijl. De bijzondere en unieke uitstraling van het pand in combinatie met de luxe voorzieningen en het zeer eigentijdse interieur maken het Koetshuis tot een mooie en stijlvolle locatie voor uw feest, vergadering of presentatie.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het Koetshuis, heeft u een eigen entree, welke leidt naar de feest-, vergader-, of presentatieruimte. Hier is plek voor ongeveer 50 mensen zittend of 80 à 90 mensen staand. Bovendien beschikt het Koetshuis over een eigen bar, muziekinstallatie en LED-verlichting waar elke gewenste ambiance mee te creëren is. Op deze manier kunnen wij aan elke gelegenheid een gewenste uitstraling geven!
 

Grote serre met een prachtig uitzicht

In 2012 is aan het Koetshuis een serre van 14 bij 6 meter gebouwd. De serre bestaat voor een groot gedeelte uit glas, waardoor u een groot uitzicht heeft over het landgoed. Bovendien is de 14 meter lange voorpui voorzien van een vouwsysteem, waardoor deze wand, wanneer het weer dat toe laat, geheel geopend kan worden. Wanneer het in de avond weer afkoelt, kan de wand eenvoudig weer gesloten worden.

Het Paviljoen

Naast Het Koetshuis kunt u ook in ons Paviljoen terecht voor uw gelegenheid. Benieuwd? Bekijk Het Paviljoen.

Koetshuis_vooraanzicht.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Sfeerimpressie

Koetshuis_serre_avond_mensen.jpg
Koetshuis_serre_open_terras.jpg
Koetshuis_feest_metmensen.jpg
Koetshuis_zijaanzicht.jpg
Koetshuis_serre_avond.jpg
Koetshuis_zijkant_rodeloper_bruid.jpg

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl