Dé locatie voor jullie kerst-of eindejaarsborrel

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een receptie of borrel in omgeving Breda? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Landgoed Bergvliet. Onze locatie leent zich uitstekend voor allerlei soorten borrels. Bij ons ben je op het juiste adres!

Voor elke gelegenheid een ruimte

Verschillende locaties op Landgoed Bergvliet kun je afhuren voor een feest of verjaardag. Je kunt ons paviljoen gebruiken voor jouw gelegenheid, hier vind je de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor je feest, gelegenheid of bijvoorbeeld High Tea. Daarnaast is het Koetshuis uitermate geschikt voor vrijwel alle soorten partijen. Deze ruimte kun je huren voor iedere intieme gelegenheid.

Passende arrangementen voor elke gelegenheid

Wij bieden passende arrangementen voor elke gelegenheid. Bij ons staat de gast altijd voorop. We streven ernaar om jullie te verassen met onze uitstekende service en innovatieve horecaconcepten. We helpen je graag bij het op maat brengen van jouw borrel of receptie, volledig naar jouw wensen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons, wij helpen je graag verder!

Nieuwjaarsborrel arrangement

Bereid je voor op een onvergetelijke nieuwjaarsborrel in stijl! Van het sfeervolle Koetshuis voor groepen vanaf 60 personen tot de gezellige proeverij vanaf 20 personen, we bieden je de perfecte setting. Geniet van onze drankarrangementen, inclusief een warm welkom met een cocktail en heerlijke bitterballen om het nieuwe jaar te vieren. Cheers op het nieuwe jaar!

Meer informatie of bezichtigen

Ben je benieuwd naar onze locatie? Je kunt hiervoor natuurlijk een afspraak maken, maar je kunt ook altijd binnenlopen voor een kopje koffie, lunch of diner. Vanuit Breda ben je binnen enkele minuten op Landgoed Bergvliet.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender