Vier het bestaan van je onderneming bij ons !

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of personeelsfeest?

Een compleet verzorgd bedrijfsfeest op een prachtige locatie in de natuur, goed entertainment, heerlijke hapjes en drankjes en voldoende gratis parkeermogelijkheden. Landgoed Bergvliet heeft het!

Spelshows

Ik hou van Holland

Onze ”Ik hou van Holland spelshow” is een verrassend leuk spelprogramma vol quizvragen, muziekfragmenten en hilariteit en is juist daarom zo geschikt als onderdeel van jullie feest! Maar ook perfect als aangename onderbreking van een vergadering of meeting. De ”Ik hou van Holland spelshow” is opgebouwd uit verschillende rondes waarbij we gaan roepen, uitbeelden, raden, zingen, rad draaien en dansen! 

Pubquiz

De quiz bestaat uit verschillende rondes: Een geluidsronde, plaatjesronde, muziekronde en nog veel meer..! Vaak worden er bonusvragen gesteld waarmee extra drankjes of andere prijzen vallen te winnen. 

Klik hier om de pagina van de spelshows te bezoeken

 

Themafeesten

Rock & Roll Night

U wordt vriendelijk onvangen door 2 rock and roll meisjes/heren. Als u goed rondkijkt dan vindt u ook de candygirl op rolschaatsen voorbij komen. Halverwege de avond krijgen we een special guest, Elvis komt zingen! Ook worden er gasten uitgedaagt om een hoelahoep hoog te houden en kunnen we genieten van de dansstyle van toen. Als aandenken, kan je een geweldige foto laten maken bij onze pin-up dames.

Las Vegas Night

U wordt in style ontvangen door 2 mooie veren dames. Zij bieden je een overheerlijke zoete welkomscocktail aan en u ontvangt een biljet voor de speeltafel. Wanneer iedereen binnen is, komt de maffia baas naar zijn casino kijken. Zijn vrouw is met hem mee, maar die is een beetje klaar met hem en is opzoek naar een andere vent.  Aan het einde van de avond word de winnaar bekend gemaakt van de hoofdprijs.

Toen was geluk heel gewoon

De koffie staat te pruttelen en de koekjes liggen in oma’s koek winkelte.  Tijdens het feest lopen er journalisten rond, om foto’s te maken. Zij houden alles in de gaten. Aan het einde van het feest komen de journalisten de krant uitdelen. Daar staan de foto’s in van het feest. 

Klik hier om de pagina van de themafeesten te bezoeken: 

Teambuilding

Speur-Spooktocht

Collega’s/personen worden in groepjes verdeeld. De tocht gaat om samenwerking en vertrouwen. Tijdens de tocht krijgen ze 15 vragen en bij terugkomst de hoofdvraag. De tocht is 1uur/1,5 uur lopen Echt een belevenis voor jong en oud. Collega’s helpen elkaar en krijgen vertrouwen in elkaar. Dat is goed voor de samenwerking in het bedrijf.

Helpende handjes

Alle collega’s/personen worden in groepjes verdeeld. Er staan diverse opdrachten klaar. Door samen te werken, communiseren en te concentratie moeten ze proberen alle opdrachten te voltooien.  

Klik hier om op de pagina van teambuilding te komen: 

Golfclinic

Uw golfclinic volledig verzorgd!

Golfschool Landgoed Bergvliet biedt uitstekend verzorgde clinics op verschillende niveaus. Clinics worden uitsluitend op aanvraag gereserveerd voor groepen van min. 5 deelnemers. Tot 5 personen kunt u een privé-groepsles boeken bij één van onze golfpro's. 

Klik hier om de pagina van de golfclinic te bezoeken: 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl