Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of personeelsfeest?

Een compleet verzorgd bedrijfsfeest op een prachtige locatie in de natuur, goed entertainment, heerlijke hapjes en drankjes en voldoende gratis parkeermogelijkheden. Landgoed Bergvliet heeft het!

 

 

 

Golfclinic

Uw golfclinic volledig verzorgd!

Golfschool Landgoed Bergvliet biedt uitstekend verzorgde clinics op verschillende niveaus. Clinics worden uitsluitend op aanvraag gereserveerd voor groepen van min. 5 deelnemers. Tot 5 personen kunt u een privé-groepsles boeken bij één van onze golfpro's.

Spelshows

Uw team de ultieme winnaar

Tijdens onze spelshows wordt het team in verschillende groepen verdeeld. Deze groepen gaan onderling de strijd met elkaar aan. Kroont uw team aan het eind van de avond zich als ultieme winnaar?

Themafeesten

Waan uzelf in een andere wereld

Op zoek naar een feest in stijl, dan bent u bij Landgoed Bergvliet aan het juiste adres. Wij organiseren feesten in verschillende thema's, waardoor u, uzelf in een geheel andere wereld waant.

Teambuilding

Samen staat u sterker

In groepen gaat u samen met collega's/personen aan de slag om de activiteit tot een goed eindresultaat te brengen. Samenwerken staat hierin centraal. Iedereen draagt zijn/haar steentje bij tot een succesvol eindresultaat.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender