Spelshows bij
Landgoed Bergvliet

Ben je klaar voor een middag of avond vol gezelligheid samen met je vrienden, familie of collega’s in Oosterhout of Breda?!  

Ik hou van Holland spelshow

Speel de 'Ik hou van Holland spelshow' bij Landgoed Bergvliet! Het leukste en meest oer-Hollandse spel sinds 2008! Welk team heeft de meeste vragen goed? Wie zingt het beste? Wie heeft de grootste algemene kennis? Kortom: gegarandeerd plezier! 

Onze ”Ik hou van Holland spelshow” is een verrassend leuk spelprogramma vol quizvragen, muziekfragmenten en hilariteit en is juist daarom zo geschikt als onderdeel van jullie feest! Maar ook perfect als aangename onderbreking van een vergadering of meeting. De ”Ik hou van Holland spelshow” is opgebouwd uit verschillende rondes waarbij we gaan roepen, uitbeelden, raden, zingen, rad draaien en dansen! En dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.  In een feestelijk versierde locatie op het altijd bruisende en gezellige Landgoed Bergvliet zal onze quizmaster jullie gezelschap hartelijk welkom heten, de teams formeren en de spelregels uitleggen.

Als de teams geformeerd zijn en de ”teamcaptains” bekend worden gemaakt zal onze quizmaster het startsein geven.Aan het eind van de spelshow komen we erachter welk team echte Oer-Hollanders zijn en uiteraard een echte Hollandse prijs wint. Eén van de meest populaire uitjes van op dit moment… ideaal om te combineren met onze andere spelshows en thema feesten en te boeken op je gewenste dag en tijdstip!
 

Speel onze Pubquiz bij Landgoed Bergvliet!

Op onze prachtige locaties kunnen de kandidaten de vragen beantwoorden in teams, die door onze quizmaster samengesteld worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes: Een geluidsronde, plaatjesronde, muziekronde en nog veel meer..! Vaak worden er bonusvragen gesteld waarmee extra drankjes of andere prijzen vallen te winnen. Uiteraard is dit onder het gezag van een heerlijk drankje met een toepasselijk hapje.De meest populaire quiz op dit moment… ideaal om te combineren met onze andere spelshows en thema feesten en te boeken op je gewenste dag en tijdstip!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar events@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender