De tweede wedstrijd van het seizoen op 26 maart

De tweede wedstrijd van het seizoen op 26 maart bracht gelukkig alweer enigszins het voorjaar met zich mee, en met af en toe een flauw zonnetje was het uiterst aangenaam. Een mooi deelnemersveld van 70 golfers deed mee, en de mooie prijzen werden deze editie geschonken door BCB-lid Rietveld Bloemen en Wonen uit Oosterhout. Het diner was voortreffelijk, met heerlijke voorgerechten en nagerechten.

Met de nog wat natte ondergrond in gedachten werd deze keer gekozen voor de spelvorm Golf Game, waarbij iedere speler 4 levens mocht inzetten om een mislukte bal te corrigeren met een tweede slag. Deze extra 'levens' waren dus handig om de overigens prima te bespelen fairways aan te vallen. De scores waren dan ook hoog, omdat die 4 extra 'levens' soms goed van pas kwamen.

Beide lussen waren bezet, gezien het aantal deelnemers, en om stipt 16.00 uur begonnen de 18 flights aan hun ronde. Een aantal nieuwe businessleden, die bij de eerste wedstrijd hadden gedebuteerd, waren er nu ook weer bij en vielen pardoes in de prijzen op deze laatste dinsdag in maart.

De prijzen werden deze editie als volgt verdeeld: De Longest op hole 9 was voor Ronald Dekker (Schipper Accountants) en bij de dames wederom voor Thea Kremers (Kremers Advocaten). Zij presteerde eerder in het seizoen al goed, en nu was de concurrentie toch echt weer een stuk groter. Alle dames waren namelijk ingedeeld op de eerste lus en vele dames deden mee. Hole 14 was dit keer de Longest en was bij de mannen voor Dimitri van Haasteren (QNP), die in goede vorm was.

Op hole 6 (over het water) was de neary, en deze werd heel knap geslagen door Mariette Corbeij (Blue Legal advocaten), en op hole 11 door Dimitri van Haasteren (QNP) die dus met 2 prijzen naar huis ging deze avond.

De einduitslag bij de deelnemers was als volgt:

 

Dames

1e plaats: Herma Mohlmann (H.H. Beheer)

2e plaats: Margret Tielemans (Tielemans Fotografie)

3e plaats: Tilly Spape' (Landgoed Bergvliet)

Heren

1e plaats: Michel de Vroed (WerkTalent)

2e plaats: Jasper Maas (Reptielenhuis de Aarde B.V.)

3e plaats: Dimitri van Gool (Riemersma Leasing)

 

Proficiat aan deze BCB-leden en we zien u graag terug op dinsdag 16 april voor de derde competitiewedstrijd.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender