TaylorMade PRO 6e competitiewedstrijd

Taylormade BCB-golfdag

Dinsdag 5 juli speelde we de 6e BCB competitiewedstrijd. Deze wedstrijd werd gesponsord door TaylorMade met mooie prijzen!

 

Headpro Paul Bright heeft de middag paraat gestaan bij de golfacadademy om de techniek van alle BCB-leden te finetunen en kon er worden afgeslagen met de nieuwste golfclubs van TaylorMade!

Vanaf 16:00 uur hebben we ruim 80 deelnemers mogen ontvangen met een hapje en een drankje. Ook kreeg iedereen een doosje van de nieuwste Taylormade golfballen mee de baan in! Onder het genot van een heerlijk zomerzonnetje zijn we om 17:00 uur de baan in gegaan. Dit keer speelde we de spelvorm strokeplay. Dit bleek een grote uitdaging voor velen! Gelukkig kon er tussendoor worden bijgekomen met een huisgemaakte Gazpacho en een glaasje Chardonnay of Rosé.

 

Tussen het voor- en hoofdgerecht zijn de beste spelers naar voren gehaald en hebben mooie prijzen in ontvangst mogen nemen! Zo kregen de winnaars van de longest en neary en de speelster die een birdie hadden geslagen een mooie goodiebag van Taylormade. De winnaars van de 3e plaats ontvingen golfballen met een pet, de winnaars van de 2e plaats ontvingen golfballen met een paraplu en de winnaars van de eerste plaats mochten een nieuwe golftas in ontvangst nemen! Natuurlijk waren ook deze prijzen waren mogelijk gemaakt door Taylormade!

Uitslagen

Dames 1

Brigitte van Dongen

Geerts Assurantiën

Dames 2

Herma Mohlmann

Terberg

Dames 3

Marja van der Made

Hotel de Korenbeurs

 

 

 

Heren 1

Andrew Ghering

Meijer Holding

Heren 2

Jelte Burgler

Kemkens

Heren 3

Koen van Gils

Rietveld Bloemisten

 

 

 

Longest heren hole 8

Ronald Dekker

Schipper accountants

Longest heren hole 14

Wico de Boer

WT&ES

Longest dames hole 8

Herma Mohlmann

Terberg

Longest dames hole 14

Evelyn Janssen

Eefnement

 

 

 

Neary hole 6

Ronald Konings

QNP

Neary hole 18

Brian Burgler

Kemkens

 

 

 

Birdy hole 6

Lisette Goos

Goos! Evenementen Organisatie

Birdy hole 5

Herma Mohlmann

Terberg


De tussenstand op dit moment vind je hier.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender