Landgoed Bergvliet organiseert jouw feest

Heb je binnenkort een feestje te vieren? Bijvoorbeeld omdat je jarig bent, een jubileum hebt of omdat jij en je partner elkaar het ja-woord geven? Wat de reden ook is: bij Landgoed Bergvliet zit je goed! Wij vertellen je graag meer over onze feestmogelijkheden.
 

Landgoed Bergvliet is veel meer dan alleen een prachtige golfbaan met oefenfaciliteiten. Verscholen tussen de Oosterhoutse bossen en op een steenworp afstand van de binnenstad van Breda vind je hier namelijk ook volledig ingerichte vergaderzalen, een uitstekend restaurant en – niet te vergeten – een fantastische feestlocatie.
 

Het Paviljoen en het Koetshuis

Vier jouw feest of partij op Landgoed Bergvliet, waarbij je kunt kiezen tussen het Paviljoen en het Koetshuis. Het Paviljoen bestaat uit twee delen: grand-café De Schenkerij voorin en restaurant De Proeverij daarachter. Het Paviljoen biedt uitzicht over onze golfbaan en het uitgestrekte landschap en is uitermate geschikt voor grotere feesten, diners of presentaties. Wil je liever een kleine ruimte? Dan is het Koetshuis jouw plekje; met een bar, serre en een ‘eigen’ terras is het dé feestlocatie voor meer intieme gelegenheden. Denk aan een bruiloft, receptie of personeelsdag!
 

Persoonlijk en uniek feest

Breng een bezoek aan ons landgoed en laat je verrassen door de mogelijkheden. Iedere bruiloft, reünie, afscheidsfeest of verjaardagsparty wordt een groot succes wanneer deze bij Landgoed Bergvliet plaatsvindt. Wij verzorgen een persoonlijk en uniek feest, passend bij jouw wensen. Wil je een feest met DJ, walking diner of een high wine of high beer? Het is mogelijk. Wil je in de buitenlucht trouwen en wil je de dag van je leven afsluiten met een heerlijke barbecue of een gezellige proseccotoren? Ook dat regelen we! 
 

Maak kennis met de mogelijkheden

Geef je wensen aan ons door en wij organiseren voor een volledig verzorgde dag of avond. Van A tot Z regelen we jouw feest: of je nu 20 of 150 gasten uitnodigt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook een afspraak maken voor een rondleiding door het Paviljoen en het Koetshuis.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender