Feestzaal-Oosterhout

Prachtige feestzalen in Oosterhout

Ga je binnenkort trouwen, heb je een geboortefeest of juist een zakelijke bijeenkomst. Ben je op zoek naar een feestzaal om er een onvergetelijke ervaring van te maken? Dan ben je bij Landgoed Bergvliet aan het juiste adres! Met drie verschillende feestzalen, hebben wij altijd wel een locatie die bij jou past!

Grote of kleine feestzaal Oosterhout

De feestzaal in Oosterhout. Landgoed Bergvliet ligt aan de rand van Oosterhout en is makkelijk te bereiken. Met voldoende gratis parkeergelegenheid kun je altijd je auto kwijt. Landgoed Bergvliet beschikt over alle gemakken om van uw feest een succes te maken. Onze feestzaal is te gebruiken voor kleine gezelschappen, maar ook voor gezelschappen tot 350 personen.

Onbezorgd genieten feestzaal Oosterhout

Onze proffesionele horeca en keuken maken van je gelegenheid een echt feestje! We nemen alle zorgen uit handen! Organiseer een feest met borrelhapjes, diner, buffet of live cooking! Wij hebben het allemaal in huis! Benieuwd naar de mogelijkheden, wij informeren je graag verder. 

Wil je onze feestzalen komen bekijken en informatie over alle mogelijkheden bij Landgoed Bergvliet, neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender