Feestlocatie Breda

De feestlocatie in de omgeving Breda

Feestlocatie Breda, Landgoed Bergvliet is te vinden op slechts 10 minuten vanaf het noordelijke centrum van Breda. Op onze feestlocatie wordt uw gelegenheid een uniek feestje voor uw familie, uw vrienden en natuurlijk voor het feestbeest zelf. Landgoed Bergvliet is te vinden in de luwte van de Oosterhoutse bossen, in de verte kijkt u op de Grote Kerk van Breda. Bovendien zijn we slechts een kwartiertje verwijderd van de Moerdijkbrug en Dordrecht.
 

Feestlocatie Breda bekijken

Zou u deze feestlocatie bij Breda een keer willen komen bezichtigen? Het is mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook altijd binnen komen lopen en zelf even rondkijken. U kunt dan meteen genieten van een kop koffie, lunch of heerlijk diner.
 

Landgoed Bergvliet, de feestlocatie van Breda

Verschillende ruimtes van Landgoed Bergvliet zijn geschikt voor het vieren van uw gelegenheid. U kunt bij ons uw feest, verjaardag of jubileum vieren. Een feest met DJ, een Walking-Diner of High Wine, u kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk in één van onze zalen. Landgoed Bergvliet is dé feestlocatie Breda!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar events@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender