Regelmatig spelen?

wedstrijd-afslaan.jpg

Wekelijks / maandelijks


Gedurende het hele jaar worden elke maandag, dinsdag en donderdag wedstrijden gespeeld en tevens maandelijks op zaterdag of zondag. Tijdens het zomerseizoen worden ook op maandag- en woensdagavond wedstrijden georganiseerd. De wedstrijdvorm is 3-bal stableford. Incidenteel wordt hiervan afgeweken en wordt een funwedstrijd gespeeld. Elke wedstrijd kent een dagwinnaar. Aan het eind van een periode wordt een klassement opgemaakt. De meeste wedstrijden zijn qualifying.

HERENDAG

Iedere maandag, het gehele jaar door, organiseert Golfclub Bergvliet voor alle mannelijke leden, met een handicap van 54 of lager, een 18 holes wedstrijd met een starttijd in de ochtend.

Senioren Mix

Op dinsdag is er voor senior leden een 18 holes wedstrijd, met een starttijd in de ochtend. Leden van Golfclub Bergvliet, dames en heren van 50 jaar en ouder, met een handicap van 54 of lager, kunnen hieraan deelnemen.

Ladiesday

Op donderdag wordt een dameswedstrijd georganiseerd over 18 holes, met starttijd in de ochtend. Deelname staat open voor alle vrouwelijke leden van Golfclub Bergvliet met een handicap van 54 of lager.

Baronnen

Op maandagavond wordt een Baronnen wedstrijd over 9 holes gespeeld. De Baronnen zijn ooit gestart voor “nog in het arbeidsproces werkzame heren”, maar deelname staat nu open voor alle mannelijke leden met een handicap van 54 of lager. De wedstrijd is niet qualifying en vooraf inschrijven voor deze shotgun wedstrijd is niet nodig. Gezelligheid staat voorop.

Woensdagavondcompetitie

Van mei t/m augustus wordt op woensdagavond een 9 holes wedstrijd georganiseerd. Op de laatste woensdag volgt een slotavond met prijsuitreiking en een hapje eten. Leden van Golfclub Bergvliet met handicap 54 of lager kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Spelers starten in volgorde van binnenkomst.

Klik hier voor info WAC 2019
 

Maandmedal

Van april t/m oktober wordt maandelijks, op zaterdag of zondag, om de maandmedal gestreden. Spelers met een lage handicap kunnen deelnemen aan de strokeplay-wedstrijd. Voor de overige spelers is er een stableford-wedstrijd. Voorwaarde is een handicap van 36 of lager. In oktober wordt de finale gespeeld.


Klik hier voor info maandmedal 2019

Navigatie - Naar wedstrijden

Wedstrijden

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666