Wekelijkse / maandelijkse wedstrijden

Regelmatig spelen?

Op doordeweekse dagen


Op doordeweekse dagen kun je deelnemen aan 18-holes wedstrijden, mits je een handicap van 54 of lager hebt. De wedstrijden hebben een recreatief karakter, maar zijn wel qualifying. De wedstrijdvorm is 3-bal stableford. Maandelijks wordt een funwedstrijd gespeeld. Elke wedstrijd kent een dagwinnaar. Aan het eind van een periode wordt een klassement opgemaakt. Je kunt kiezen uit:

 • Herendag op maandag
 • Mix wedstrijden op dinsdag
 • Ladiesday op donderdag


Daarnaast organiseren de commissies jaarlijks een invitatiedag.

Vroeg in de avond


Tijdens de zomerperiode kun je in de avond deelnemen aan 9-holes wedstrijden.

 • Baronnen op maandagavond
  De Baronnen zijn ooit gestart voor “werkzame heren”, maar deelname staat nu open voor alle mannelijke leden met een handicap van 54 of lager. De wedstrijd is qualifying, maar gezelligheid staat voorop. De winnaar van het maandelijks klassement wordt uitgeroepen tot Baron van de Maand.
   
 • WoensdagAvondCompetitie
  Op woensdagavond kun je deelnemen aan de WAC-competitie. De 9-holes wedstrijd is qualifying. Leden van Golfclub Bergvliet met handicap 54 of lager kunnen deelnemen.

In het weekend

 

 • Maandmedal
  Van april t/m oktober wordt op zaterdag of zondag, om de maandmedal gestreden. Afhankelijk van de hoogte van  je handicap speel je een stableford- of strokeplaywedstrijd.
   
 • Semi Open 9 holes - met buddy
  Elke maand is er op zaterdagmiddag een open wedstrijd over 9 holes. Wil je begeleiding, dan kun je meelopen in een buddy flight. Deze wedstrijd is bij uitstek geschikt om kennis te maken met wedstrijdgolf en om andere leden van Bergvliet te leren kennen. Ook niet-leden kunnen deelnemen.