Clubkampioenschap Strokeplay 2024

Op zaterdag 7 september en zondag 8 september 2024 wordt, zowel bij de dames als bij de heren, gestreden om het Clubkampioenschap Strokeplay.

Iedereen kan meedoen
Het kampioenschap is toegankelijk voor alle leden, waardoor we er gezellige "Golfclub Bergvliet dagen" van maken.

Er wordt gespeeld in drie categorieën.

 • Clubkampioenschap Strokeplay Dames - handicap 18 of lager
  Een wedstrijd voor dames met een World Handicap Index (WHI) van 0.0 - 18.0 en lager, zonder handicapverrekening. De winnares van deze wedstrijd wordt de clubkampioen Strokeplay 2024 bij de dames.
   
 • Clubkampioenschap Strokeplay Heren - handicap 18 of lager
  Een wedstrijd voor heren met een World Handicap Index (WHI) van 0.0 - 18.0 en lager, zonder handicapverrekening. De winnaar van deze wedstrijd wordt de clubkampioen Strokeplay 2024 bij de heren.
   
 • Clubkampioenschap Strokeplay Mix - handicap 18.1 of hoger
  Een wedstrijd voor dames en heren met een World Handicap Index (WHI) van 18.1 - 36.0. Ook spelers met een WHI 36.1 - 54.0 kunnen deelnemen, maar zij worden ingeschreven en ingedeeld met een WHI van 36.0. De winnaar of winnares mag zich clubkampioen Strokeplay Mix 2024 noemen.


Alle deelnemers spelen op zaterdag én zondag een volledige ronde van 18 holes. Er is geen sprake van een cut.

Wall / Hall of Fame
De clubkampioen bij de dames en bij de heren wordt vermeld op de Wall of Fame in het paviljoen en in de Hall of Fame op de website.

Wedstrijdreglement

Inschrijven

De wedstrijden zijn alleen toegankelijk voor spelers met een volledig lidmaatschap van Golfclub Bergvliet, dus niet voor proefleden of introducés. Inschrijven op de gebruikelijke wijze via "Mijn Bergvliet".
Jeugdleden, die aan de vereiste voorwaarden voldoen (zie wedstrijdreglement), kunnen zich niet aanmelden via E-Golf4U, maar dienen zich rechtstreeks aan te melden bij de wedstrijdcommissie.

De wedstrijdcommissie Golfclub Bergvliet
E: clubkampioenschappen@golfclubbergvliet.nl

2021-clubkampioenen-strokeplay.jpg

Kampioenen 2021
Celine van Veen en Lex Buur