Baronnen

Wedstrijd voor heren op maandagavond

De wedstrijden van de Baronnen zijn zoals vanouds op de maandagavond en waren oorspronkelijk bedoeld voor nog werkende mannelijke leden. Inmiddels is een aantal hiervan met pensioen. Zij spelen nog steeds op maandag en zijn net als andere heren van harte welkom.

Wedstrijd
De Baronnen spelen normaliter een shotgun wedstrijd. De start is om 18.30 uur tenzij de duisternis dit niet toelaat, dan wordt de starttijd vervroegd. De wedstrijden, die starten in april en door lopen tot half september, zijn qualifying. Bij de Baronnen staat de gezelligheid altijd voorop.

De Baron van de maand en de Haesenayer
Elke laatste wedstrijd van de maand worden de aanwezige Baronnen getrakteerd op een overheerlijke bitterbal. Ook de eindstand van die maand wordt dan bekend gemaakt. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen resp. 3, 2 of 1 golfballen met het logo van de Baronnen, een collector’s item.
Daarnaast ontvangt de winnaar van de maand als Baron van de maand het groene jasje en wordt de Baron, die op plaats 4 is geëindigd benoemd tot Haesenayer, die dus misschien de volgende maand in de prijzen valt.
In het verleden kregen de Jaarbaron en de Haesenayer een eigen parkeerplaats, maar die is met de aanleg van de Spa One helaas verdwenen.

Nieuwe baronnen
Nieuwe Baronnen ontvangen bij de eerste wedstrijd alvast een bal met logo.

De slotwedstrijd en de Baron van het jaar
De laatste wedstrijd van het seizoen spelen de Baronnen op de Par3 baan, en krijgen zij een versnapering, meestal haring en Schrobbelèr. Aansluitend volgt er een diner bij Bergvliet en de prijsuitreiking van de Jaarbaron.

baronnen-1.jpg
baronnen-2.jpg
baronnen-3.jpg
baronnen-4.jpg