WAC 2021

WoensdagAvondCompetitie


Coronacrisis
Door de beperkingen i.v.m. Corona zijn er ook in 2021 tal van zaken gewijzigd.

  • We gaan wederom spelen via een whatsapp -groep.
    Leden die willen meespelen kunnen zich aanmelden bij Ton van der Velden op het emailadres: t.vandervelden0308@gmail.com of via een bericht naar 06-51087685 onder vermelding van naam en telefoonnummer. Via de app krijgen ze dan de huidige aanpassingen op bovenstaande standaard informatie.
  • We vragen geen inschrijfgeld.
  • En er worden geen prijzen uitgereikt.


Zodra er weer versoepelingen worden aangekondigd, zullen we waar mogelijk naar het oude normaal terug gaan. Daarom onderstaand een beschrijving van de wedstrijdopzet, zoals die in een normale situatie gehanteerd wordt.

De WAC - Coronavrij

Van 28 april tot en met 25 augustus wordt iedere woensdagavond de WAC georganiseerd. Een gezellige wekelijkse wedstrijd voor alle leden: mannen, vrouwen, studerend, werkzaam en gepensioneerd.

Het woord competitie houdt al in dat het over meer wedstrijden gaat. Er wordt 18 weken gespeeld en de beste 10 resultaten tellen mee voor het eindklassement. Je bent uiteraard niet verplicht om alle keren aanwezig te zijn. Ook als je maar een paar keer kunt, ben je welkom.
Deelname staat open voor iedereen die lid is van Golfclub Bergvliet en in het bezit is van minimaal handicap 54.

De wedstrijd
De WAC is een qualifying stableford wedstrijd over 9 holes volgens de regels van de NGF. Er wordt afgeslagen van rood, blauw of geel. Dit wisselt per week. We spelen veelal op hole 1 t/m 9, maar ook een paar keer op hole 10 t/m 18.
Er is plaats voor maximaal 40 personen per avond. De eerste flight start om 17.30 uur, de laatste om 19.00 uur. De meeste flights drinken na afloop samen nog een drankje, maar dat is niet verplicht.

Inschrijven
De WAC is een vrije inloopwedstrijd. Aanmelden via "Mijn Bergvliet" is ook mogelijk, maar de volgorde van binnenkomst is bepalend. Aanmelden kan alleen op de dag van de wedstrijd vanaf 16:30 tot 18:30 uur bij de wedstrijdleiding in het paviljoen. Spelers, die pas na 18.00 uur kunnen starten, worden ingedeeld in een late flight. Zij moeten dit vooraf, bij voorkeur via whatsapp, melden bij de wedstrijdleiding.

Flightindeling
Na inschrijving ter plaatse in het paviljoen:

  • worden flights samengesteld door de wedstrijdleiding
  • wordt in principe geen rekening gehouden met voorkeuren
  • wordt gestreefd naar flights met een wisselende samenstelling
  • wordt wachten beperkt, zoveel als redelijkerwijs mogelijk is


Kosten
De bijdrage is € 2,00 per avond of eenmalig € 24,- voor het hele WAC seizoen, inclusief catering tijdens de Finale-avond. Voor de Midzomerwedstrijd wordt wel een bijdrage in de catering gevraagd.

Prijzen
Er zijn kleine dagprijzen in de vorm van een bal voor de Neary en de Longest, zowel voor de heren als de dames en vogeltjes voor een Birdie. Dit laatste geheel ter beoordeling van de wedstrijdleiding.

Wedstrijdleiding
Ton van der Velden T: 06-51087685
Lex Buur T: 06-81400976

wac-1.jpg
wac-2.jpg