Ladiesday

Op donderdagmorgen

De Ladiesday wordt altijd op donderdagmorgen gespeeld. In de winter starten de dames tussen 10.00 - 11.00 uur, in het voor- en najaar en de zomer tussen 09.00 - 10.00 uur.
De wedstrijden zijn toegankelijk voor alle dames, ongeacht leeftijd of handicap, mits lid van Golfclub Bergvliet.


Reguliere wedstrijden

Qualifying of Non Qualifying
De reguliere strokeplay wedstrijden zijn qualifying tenzij de baan dit niet is, veelal gedurende het winterseizoen. De H&R commissie geeft aan wanneer dit ingaat.

Competities
De reguliere wedstrijden worden ingedeeld in twee jaarlijkse competities. Deze worden afgesloten met een 18- of 9-holes wedstrijd, met aansluitend wat borrelhapjes, of een lunch of, rond Kersttijd, een uitgebreide Kerstlunch. De kosten worden verrekend met een deel van de inleg van de keren dat is meegespeeld, plus eventueel een eigen bijdrage.
De stand in de competitie kun je vinden bij "Parrow"? onder het kopje "competitie"?.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld is € 2,00 per wedstrijd.

Prijzen

  • Reguliere wedstrijd
    De winnares en nummer 2 van de dag ontvangen een tegoedbon van Landgoed Bergvliet. Vogeltjes zijn er voor dames die een birdie hebben gespeeld. De dame die de neary van de dag speelt, ontvangt een mooie glazen vogel.
  • Competities
    De dame, die aan het eind van de competitie de meeste punten heeft, is de winnares.
    De wedstrijdleiding zorgt voor de prijzen, soms dragen sponsoren wat bij.


Speciale wedstrijden

Themawedstrijden

Normaal gesproken wordt op de 1e donderdag van de maand een thema-wedstrijd gespeeld, die niet qualifying is. Bij de themawedstrijd is het inschrijfgeld € 1,00 plus een nieuwe bal. De ballen worden als prijs verdeeld onder de beste speelsters.

Ladies Invitatiedag
Jaarlijks wordt de Ladies Invitatiedag georganiseerd, meestal in augustus, steeds met een ander thema. Dit wordt samen met alle informatie voor die dag ruim van tevoren gecommuniceerd. De ladies mogen vriendinnen uitnodigen, maar dat hoeft niet. Er wordt altijd voor een bijzonder programma gezorgd, waaronder baancatering, diner en meestal muziek. Het is altijd een zeer gezellige dag!

Andere “feestelijke” wedstrijden
Ook rond Carnaval, Pasen en Sinterklaas wordt vaak een gezellig tintje aan de wedstrijd gegeven. Hoe, dat ligt elke keer weer aan de creativiteit van de organisatie.Al met al voldoende goede redenen voor dames om mee te doen. Van harte welkom!

Heb je nog vragen, mail dan naar damesdag@golfclubbergvliet.nl.

ladiesday-2.jpg
ladiesday-3.jpg
ladiesday-4.jpg