Herendag Nieuwjaarswedstrijd 2023

Herendag Nieuwjaarswedstrijd 2023

Herendag Nieuwjaarswedstrijd op 9 januari 2023

De 2e maandag in januari 2023; een mooie gelegenheid om een nieuw jaarswedstrijd te houden! …..Totdat je morgens vroeg uit je raam keek; de vissen zwommen langs de vensterbank, regende het. De baanstatus was echter oké zelfs met zomergreens, dus melden zich 67 heren aan de wedstrijdtafel.

Bij de  Winterwedstrijden is het inmiddels een goede gewoonte om in combinatie met een shotgun wedstrijd iedereen met koffie of thee en een worstenbroodje te ontvangen.  

Tijdens het koffiedrinken begon het weer op te klaren en op het moment dat we de baan in konden was het droog en prima weer om te spelen!

Frans wenste iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar en verwelkomde speciaal de heer Koti. Koti, eigenaar van het restaurant Paradijs en een fervent golfer. Hij wordt door de Herendag altijd uitgenodigd mee te spelen tijdens de Kerst Teerdag. Die dag was de baan echter door de invallende dooi onbespeelbaar, zodat wij hem hebben uitgenodigd om op 9 januari aan onze winterspecial deel te nemen. 

Rond 15.00 uur was iedereen weer binnen ( voor zo ver bekend is er niemand in de baan achtergebleven) en na de prijsuitreiking kon iedereen genieten van een lekkere kop snert. 

Op onderstaand lijstje is de uitslag van de beide categorieën weergegeven(1 t/m 10)

  Uitslag A-categorie  Uitslag B categorie
1 Ronald Huijskens Hans Kuijten
2 Paul Reijn Dick Buitelaar
3 Pieter Krijn Peter Krijger
4 Ben van Druten John van der Veeken
5 Koti Henk Schouwenaars
6 Teun Donckers Jan Simonis
7 Ninian Havermans Ad van Aalst
8 Malcolm Ovington Adrie Sprangers
9 Wil Huijben Henny Aerts
10 Jan Batist Harrie Broeren


Deelnemers kunnen hun resultaat ook zien bij Mijn Bergvliet

Met vriendelijke groet namens de Herendag,

Tom de Graaf