Heer vraagt dame

Zondag 24 september 2024

Heer vraagt Dame
Nadat "Heer vraagt Dame" een paar jaar niet is gespeeld, is er een nieuwe commissie opgestaan die de organisatie op zich heeft genomen.
De wedstrijd, die gespeeld wordt op zondag 22 september 2024, is in een nieuw jasje gestoken, hieronder vind je alle informatie en tevens het inschrijfformulier.

Opzet
Dit jaar mogen de heren een dame vragen om een team mee te vormen, maar dit mag niet de eigen partner zijn. De wedstrijd staat open voor alle leden van Golfclub Bergvliet vanaf 16 jaar en ouder. De wedstrijd wordt gespeeld op de PAR3 baan in de spelvorm four ball better ball stableford. Daarnaast is er een activiteit op de puttinggreen bij hole 18.

Programma

Zondag 24 september
08.30 uur Ontvangst met koffie/thee met een appelflapje
Aanmelden bij de wedstrijdcommissie en ophalen van de wedstrijdkaarten
09.30 uur Starten op hole 1 van de Par 3 baan; er wordt om de 6 minuten gestart.
Na het uitspelen van de 9 holes, gaan de teams door naar de puttinggreen voor een aparte put-wedstrijd. De scores worden genoteerd op een aparte kaart.
Beide kaarten inleveren bij de wedstrijdleiding.
11.30 uur Lunchbuffet in het restaurant
Ophalen van nieuwe wedstrijdkaarten
13.00 uur Starten op hole 1 van de Par 3 baan voor de 2e ronde en daarna door naar de puttinggreen voor de 2e ronde put-wedstrijd.
Beide kaarten na afloop weer inleveren bij de wedstrijdleiding.
16.30 uur Prijsuitreiking

 

Prijsuitreiking
De wedstrijdleiding heeft een hele leuke prijzentafel! Aan het eind van de middag, na terugkeer van de laatste flights worden de prijzen uitgereikt.

Inschrijfgeld
De kosten voor deelname bedragen € 45,00 per koppel, dit is incl. lunch. Je inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is bijgeschreven op:
rekeningnummer NL07 RABO 0105 4288 41
t.n.v. Golfclub Bergvliet
onder vermelding van Heer vraagt Dame en jullie beide namen.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen via onderstaand inschrijfformulier, waarbij je per koppel inschrijft. De uiterste inschrijfdatum is 15 september.

Wij, als commissie, hebben er zin in om het een geslaagde dag voor jullie te laten worden.
Tot ziens op zondag 22 september.

dame-vraagt-heer-1.jpg
dame-vraagt-heer-2.jpg