Heer vraagt dame

Wie vraagt wie?
In juli of augustus wordt het jaarlijkse toernooi gespeeld waarbij om beurten een dame of een heer een lid van het andere geslacht uitnodigt, maar dit mag niet de eigen partner zijn. In 2021 is het beurt aan de heren om een dame uit te nodigen.

De wedstrijd
De wedstrijd wordt gespeeld op de PAR3 baan. Iedere deelnemer speelt drie maal een matchplaywedstrijd over 9 holes. De handicaps van de dame en de heer worden opgeteld en op basis daarvan worden de wedstrijden gespeeld tegen teams van enigszins vergelijkbare sterkte. De ups worden opgeteld en de downs worden afgetrokken van het saldo dat als wedstrijdresultaat wordt ingevoerd.

Tussenstanden - Live op een groot scherm
De wedstrijdleiding werkt de scores voortdurend bij en zorgt dat deze in het paviljoen op een groot scherm worden geprojecteerd. Dat zorgt voor de nodige spanning want een slechte laatste match kan een mooi opgebouwd saldo sterk verminderen.

Uitslagen
Aan het eind van de middag, na terugkeer van de laatste flights worden de prijzen uitgereikt.

Inschrijfgeld

De kosten voor deelname bedragen € 15 per persoon, dit is incl. lunch. Vanwege het succes van voorgaande jaren is de lunch een vast onderdeel van de wedstrijddag geworden. Het inschrijfgeld moet bij binnenkomst worden voldaan.

Inschrijven
Inschrijven kan via "Mijn Bergvliet". Je schrijft beiden in en vermeldt bij opmerkingen de naam van de ander.

dame-vraagt-heer-1.jpg
dame-vraagt-heer-2.jpg