Sinterklaaswedstrijd Ladies 2023

Wedstrijdverslag

Sinterklaas wedstrijd bij de Ladies

Op donderdag 1 december j.l. vond weer de reeds bekende Sinterklaaswedstrijd bij de Ladies plaats. Er werd shotgun gespeeld over 18 holes met weer een ruime opkomst.
In de baan werden de dames verrast door Sint en Piet die, met goedkeuring van de baanmanager (buggy’s en handicarts mochten officieel niet de baan in) met een buggy, Sinterklaasmuziek en natuurlijk allerlei lekkers de dames tegemoet reden.

Daarna werd er echt feest gevierd in het clubhuis: Sint en Piet werden zingend welkom geheten en zorgden daarna voor een heel gezellig samenzijn door elke deelneemster naar voren te roepen. Daar had Sint, en af en toe ook Piet, een kort gesprekje, waaruit bleek dat hij goed op de hoogte was van het wel en wee van alle dames! Daarna mocht elke dame een cadeautje uitzoeken. Deze cadeaus waren door de dames zelf meegenomen en ingepakt. Het was een vrolijke boel met wat drankjes en hapjes. Af en toe zat er een gedicht bij het cadeau. Ook was er nog een leuk intermezzo toen de 2 kinderen van Brenda graag Sint en Piet een handje kwamen geven.
Onder luid gezang verlieten de twee heren ons, maar niet voordat zij van de dames als dank een heerlijke chocolade presentje met daarbij een gedicht hadden ontvangen.

Nog te vermelden: er is die dag een “normale” stableford wedstrijd gespeeld met hierbij de uitslag:

  • Jo-Ann Ossewaarde 43 pnt
  • Madelon van Kalmthout 34 pnt
  • Lody Sprangers 34 pnt

De neary op hole 6 was voor Nelleke Roosenburg, die daar ook nog een birdie sloeg !    

Het was weer een erg gezellige Sinterklaasdag, met gelukkig voor de verandering, géén regen.

2023-12-01-sinterklaasladies-101.jpg
2023-12-01-sinterklaasladies-102.jpg