Clubkampioenschappen Strokeplay Senioren

Wedstrijdverslag

Clubkampioenschappen Strokeplay senioren (50+)

Afgelopen weekend vonden de clubkampioenschappen strokeplay senioren plaats, een wedstrijd over 2 maal 17 holes (hole 12 lag er uit). De weersomstandigheden waren, gelet op de afgelopen periode prima, al startte zondag wel in de mist.

Er werd gestreden in 3 categorie├źn: Bruto dames en heren om het clubkampioenschap in categorie A en in categorie B (vanaf WHS 20.1) ging het om 1 titel waarbij dames en heren samen streden. Helaas een enkele afzegging omdat er niet met buggy's de baan in mocht worden gegaan, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het podium in categorie B na dag 1 bestond uit Rien Coremans, Ton van der Harg en Jan Knipscheer. Na dag 2 waren de kaarten echter totaal anders geschud en werd Ton van der Harg gehuldigd als de winnaar. Hij eindigde 1 slag voor de helaas niet bij de prijsuitreiking aanwezige Rachel Poulus en John van der Veeken. Waarbij Rachel tweede werd door een betere tweede dag. De prijzen voor de nummers 2 en 3 zijn door de commissie maandag thuisbezorgd,

Bij de dames bestond het podium na de eerste dag uit Franka Martens, Adrienne van Veen en Caro Ipenburg. Dag 2 kende daar een dramatisch slot waarna Caro Ipenburg als kampioene werd gekroond voor Adrienne en Franka.

Bij de heren werd het podium na de eerste dag gevuld door een ijzersterke Malcolm Ovington, Vincent van Witteloostuyn en Han Mohlmann. Na dag 2 waren de eerste twee ongewijzigd, maar door een goede tweede dag klom Steven Fijneman het podium op om als derde te eindigen.

De prijsuitreiking werd op humoristische wijze gedaan door onze voorzitter.

Dank gaat uit naar Gijs Ton voor het bijhouden van de scores en controleren van de kaarten op zondag.

Gefeliciteerd Caro, Malcolm en Ton met jullie overwinningen!

2023-11-12-ck-senioren-01.jpg
2023-11-12-ck-senioren-02.jpg
2023-11-12-ck-senioren-03.jpg
2023-11-12-ck-senioren-05.jpg
2023-11-12-ck-senioren-04.jpg