Najaarscompetitie 2023

Wedstrijdverslag

Najaarscompetitie  Dag 2: Team Golfclub Bergvliet 1

Je zult het niet geloven maar we zijn maar 1 week verder, maar als we naar het weer kijken lijkt het wel 2 of 3 maanden verder, maar ja dat mag de pret niet drukken, hier kunnen we ons op kleden, maar het zag er wel gelijk iets soberder uit. Afgelopen week zaten we op het terras en nu moesten we regenkleding aan en paraplu op. Omdat Han & Herma samen met kleinkind en kinderen aan het genieten waren van een weekendje Parijs, hebben we 2 andere kanjers opgesteld. Bas van der Veeke & Angelique Weterings hebben de honeurs waargenomen.

Ook deze keer was de auto nog niet op temperatuur of we waren al op de plaats van bestemming, namelijk De Oosterhoutse. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een heerlijke appelflap, kregen we de indeling te horen. De drivingrange c.q. putting green hebben we niet aanschouwd want toen we ons voor wilden bereiden keken we naar buiten en hebben we toch nog maar voor een kopje koffie en thee gekozen en afgesproken dat we zouden inslaan op hole 1.

Nou we hebben een lange dag gehad want de meeste flights deden er meer dan 5,5 uur over en sommige flights leken meer boskabouters dan golfers. Met regenjas aan en regenjas uit hebben de meesten uiteindelijk de spullen redelijk droog in de auto kunnen “gooien”. Onder het genot van een drankje werd de uitslag bekend gemaakt. En we hebben het net gered om nog wat puntjes binnen te harken want we hadden maar 1 puntje meer dan de thuisploeg.
De einduitslag van de 2e competitie dag:

  • 7 punten voor De Lingewaelsche 5 (104)
  • 4 punten voorHaverleij 6 (88)
  • 2 punten voorLandgoed Bergvliet 1 (83)
  • 0 punten voor de Oosterhoutse 4 (82)

Tuurlijk hebben de dag nog afgesloten met de daghap, je ziet wel dat het eten tijdens de najaascompetie niet zo gewild is want we hebben maar met 7 personen zitten eten. Volgende week zijn we te gast op de Kroonprins van Vianen oftewel bij het Team van de Lingewaelsche. Angelique en Bas nog bedankt dat jullie hebben meegedaan. 

We houden jullie op de hoogte.
Groetjes en veel golfplezier.
Team 1 Golfclub Bergvliet.

2023-ngf-najaar-team1.jpg