Heer vraagt dame 2023

Wedstrijdverslag

Heer vraagt Dame 24 september 2023 

Het was een zonovergoten zondag op 24 september 2023. Elf heren hadden hun stoute golfschoenen aangetrokken en waren op dames afgestapt en hadden gevraagd: "Wil je met mij een dagje de baan in". 
Het was alweer 4 jaar geleden dat dit evenement had plaats gevonden Dus was er een frisse opstart nodig. Een geheel nieuwe commissie heeft deze funwedstrijd nieuw leven ingeblazen.
Er is flink geflyerd, de opkomst viel een klein beetje tegen, maar de gezelligheid was geweldig. 

Na een kopje koffie met een appelflapje en het welkomstpraatje van Madelon, werd er om 9.30 uur met shotgun gestart op de par 3 baan voor de eerste 18 holes met als afsluiter van de ochtend een putwedstrijd. 
Op naar een heerlijke goed verzorgde  welverdiende lunch. ’s Middags werd er vanaf 13.30 uur weer gestart voor de tweede 18 holes tegen een ander team dan ’s ochtends.  
Moe maar voldaan kwamen de deelnemers van de baan om op hole 19 hun dorst te lessen en de prijzen in ontvangst te nemen. Team Franka Martens – Ton Frijters werden overtuigend winnaar
We kunnen terugkijken op een TOP dag 

Volgend jaar zijn de dames aan de beurt om een heer te vragen. Na evaluatie is er besloten een andere vorm te kiezen omdat 2x18holes met putwedstrijd toch een beetje teveel van het goede is. Volgend jaar wordt het een 3 x 9 holes wedstrijd in combinatie met de putwedstrijd.
Dus lieve dames: "Volgend jaar staat de wedstrijd gepland op zondag 22 september”. Vraag op tijd je Heer naar keuze voor een leuke dag in de baan!