Ladies invitatiedag 2023

Wedstrijdverslag

Ladies Invitatiedag op 10 augustus 2023

Op 10 augustus werd weer de inmiddels “beroemde” Ladies Invitatiedag gehouden. Het thema was dit jaar FlowerPower. Het was, na dagen regen, gelukkig prachtig weer en het thema sprak de dames duidelijk aan: veel deelneemsters hadden erg hun best gedaan om zich in dit thema aan te kleden. Het werd hierdoor een vrolijk en gezellig geheel.
Bij binnenkomst was er een bloemrijk aangeklede balie voor de ontvangst en stond er koffie of thee met een overheerlijk gebakje klaar.

Na het welkomstwoord en uitleg over de dag werd iedereen verzocht naar buiten te gaan om, zoals elk jaar, foto’s te maken van het gehele gezelschap.

Er werd Texas Scramble gespeeld en op hole 7 en 13 werd er een heerlijk gerechtje met bijpassend drankje geserveerd. 
Op hole 7 stonden Mimi en Hans, die er tevens voor zorgden dat elke flight op de foto werd gezet, zodat zij de deelneemsters goed konden bestuderen en bepalen wie de prijs voor de meest originele outfit zou verdienen.

Na binnenkomst werd er van een drankje genoten, opgefrist en omgekleed konden de dames daarna aanschuiven voor het 3-gangen diner. De tafels waren prachtig versierd met flower power naamkaartjes (dank je wel Odilde) en Frenk4u zorgde voor de inmiddels bekende, gezellige en bijpassende muziek.

Na het hoofdgerecht volgde de prijsuitreiking.
Angelique Weterings won de trofee voor de meest bijzondere outfit.
Ineke Willemse won de Longest op hole 14
Sandra Wewer de Neary op hole 4

Dan de medailleregen:     

  • 1e prijs : netto 52 pnt. Team Fokje, Peet, Gerba en Wilma 
  • 2e prijs: netto 53 pnt. Team Anja, Lenie, Meriam en Nellie
  • 3e prijs: netto 54 pnt. Team Ria, Joke, Suzanne en Nelleke

Na het door vele dames geprezen, overheerlijke diner kwam de stemming helemaal los: er werd gedanst, meegezongen en ook de polonaise kwam weer voorbij.

Het was weer een super dag met heerlijke hapjes, drankjes en veel gezelligheid. We hopen dit volgend jaar weer mee te maken.  Graag tot dan.
 

2023-08-10-ladiesinvitatiedag-01.jpg
2023-08-10-ladiesinvitatiedag-19.jpg
2023-08-10-ladiesinvitatiedag-20.jpg