Najaarscompetitie 2022

Wedstrijdverslag

Najaarscompetitie  Dag 4: Team Landgoed Bergvliet 2

De laatste competitiewedstrijd mochten we thuis spelen en ook deze keer was het weer ons goed gezind. 
Als gastheer/vrouw is het bij Bergvliet goed geregeld, dank aan de commissie (Hein & Wim). 
De ontangst met koffie, thee en een worstebroodje werd gewaardeerd.
Na een korte introductie door de ontvangende captain waarbij speciaal hole 16 en hole 17 werden benoemd gingen we naar de driving range.

Omdat het eerste team ook thuis speelde was onze starttijd 11.10 uur.
Vooraf was de einduitslag al met potlood in te vullen maar het werd toch nog anders. De Merwelanden gingen met zes punten voorsprong de laatste wedstrijd in en hadden dus genoeg aan twee wedstrijdpunten om eerste te worden in het eindklassement.

De puntenverdeling bij de najaarscompetitie is 6 punten voor de dagwinnaar, 4 punten voor de nummer twee, 3 punten voor de nummer drie en 0 punten voor de nummer vier. De beste individuele dagscore krijgt nog een extra punt waardoor de maximale dagscore 7 punten is. De nummer twee in het tussenklassement, De Berendonck pakte dus de zeven punten en De Merwelanden eindigde als vierde van de dag en grepen daardoor de titel mis. Bergvliet pakte deze dag de enige 2 punten van de competitie en werd zodoende laatste in het eindklassement.

Ondanks de teleurstelling over het eindklassement overheerst het gevoel over de gezelligheid die we vier zondagen ervaren hebben. 

Team Bergvliet 2