Najaarscompetitie 2022

Wedstrijdverslag

Najaarscompetitie  Dag 3: Team Landgoed Bergvliet 2

Afgelopen zondag hebben we de 3e speeldag gehad van de najaarscompetitie. Gastheer was golfclub De Berendonck uit Wychen. Zij hebben een mooie bos-/parkbaan die in een zeer fraai bos en waterrijk natuurgebied ligt. Daarnaast hadden ze ook nog gezorgd voor een prima golfweertje, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie golfdag van te maken.

Vandaag was het aan Lianne, Bas, Jos en Ruud om de strijd met de anderen aan te gaan met als voornaamste doel om van de ‘nul’ af te komen.
Na leuk gespeeld te hebben, waarbij we door onze gastheren (ja, geen dames erbij bij hen) vriendelijk en behulpzaam door de baan zijn geloodst, waren de individuele scores van ons team helaas weer niet om over naar huis te schrijven. Aangenaam verrast waren we dan ook dat bij het voorlezen van de daguitslag gemeld werd dat wij 2e waren geworden. Toch maar even aangegeven dat dat niet kon kloppen. Na correctie was de conclusie dat De Berendonck het thuisvoordeel uitstekend benut had met een hele mooie teamscore van 104. Merwelanden en Almeerderhout waren gedeeld tweede met 84 punten en wij hadden er iets minder.
Maar weer laatste was toch wel even slikken en dat hebben we bij de borrel buiten op het terras dus ook maar veelvuldig gedaan voordat we aan tafelgingen.
Daar bleek wederom dat de andere teams in onze poule ook erg gezellig zijn. Maar om half acht werden we toch allemaal het clubhuis uitgebonjourd, omdat men al ging sluiten. 

Volgende week zijn we zelf gastheer. De strijd om de eerste plaats is bijna beslist en ook onze plaats staat al vast. Een plaats net buiten de top 3, zoals Jos mooi verwoorde.
De weersvoorspellingen zijn goed, dus dat belooft weer een mooi dagje golfen. En de andere teams kennende , kan het wel eens een latertje worden. We hebben er in ieder geval weer veel zijn in.