Najaarscompetitie 2022

Wedstrijdverslag

Najaarscompetitie  Dag 2: Team Landgoed Bergvliet 1

Vandaag waren we te gast op Golfbaan Almkreek en diverse teams hadden nieuw geschut ingezet en het Rijk van Nijmegen had voor de jongelui maar een chaperon meegebracht.  Ontvangst was met koffie en een appelflap. Het thuisteam had de indeling zelf al gemaakt op basis van handicap en dit betekende dat sommige spelers weer met een speler in het team van de vorige week speelden.  Maar ja dat kon de pret allemaal niet drukken en vanaf 11 uur zouden we gaan starten. Doordat de baan nogal vol zat startte we iets later, maar  door de baan heen liep het redelijk door en met zulk mooi weer  mag je helemaal niet klagen.  De baan lag er goed bij alleen was het grag op zowel de greens als semi rough redelijk hoog, dus soms was het moeilijk zoeken naar je bal.
Toen we allemaal binnen waren ging de thusiploeg de scores verwerken en  wederom was de puntenverdeling over de teams net als de week ervoor. Met nu alleen de hooste individuele score voor Bergvliet want zowel Herma als Adriënne kwam met 36 punten binnen.  De verdeling  van de punten was nu als volgt.

  •  7 punten voor Landgoed Bergvliet 1 ( 99) 
  •  4 punten voor Almkreek 2 (83)
  •  2 punten voor De Berendonck 1 (78)
  •  0 punten voor Rijk van Nijmegen 1 (63)

Dus overal hebben we al 4 punten bij elkaar gesprokkeld. Tijdens het rondje werden we wel aangevallen door zwermen lieveheersbeestjes, die kwamen ons lastigvallen, maar ja dat mocht de pret niet drukken. Als afsluiting hebben we nog gezamenlijk gegeten en toen kwam even een kleine schok, want Nijmegen deelde mede dat volgende keer de eerste starttijd om 9.28 is. Herma zei al de afsluiting is dan geen diner maar een lunch, maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen hoopt dat het mooi weer is zoals we de laatste 2 keren hebben gehad, want dat is echt voortreffelijk. Op het rijk van Nijmegen zal Han niet de enige heer zijn in ons Team zijn maar Laurens van Dorp zal de plaats van Adriënne voor een keer innemen. 

Nu nog maar 2 maal te spelen en de afsluiting zal op Landgoed Bergvliet zijn.

We houden jullie op de hoogte.

Groetjes en veel golfplezier.
Team 1 Landgoed Bergvliet