Informatie bezoekende teams

NGF Competitie Voorjaar 2024

Eén of meer teams van jullie golfclub zijn ingedeeld bij een team van Golfclub Bergvliet. We geven je vast praktische informatie over de ontvangst en het voorspelen op Landgoed Bergvliet.

Ontvangst
Je team wordt 1 uur vóór aanvang van de wedstrijd verwacht in het Paviljoen van Landgoed Bergvliet. Onze spelers zijn aanwezig om jullie te ontvangen.

Lunch, diner en consumpties
Onze teams stellen voor om de ontvangst op basis van wederkerigheid te regelen. Dit geldt voor de lunch bij 36 holes wedstrijden. Overige afspraken worden door de betrokken captains in de poules onderling afgestemd.”

Oefenronde spelen
Ook op Landgoed Bergvliet kun je, in de week voorafgaand aan de wedstrijd, een oefenronde spelen. Je betaalt € 39,50 p.p. voor een greenfee en 1 drivingrange munt. Dit speciale tarief geldt alleen op maandag t/m donderdag en met een starttijd vóór 10.00 uur of na 14.00 uur. Voor dit tarief is het enkel mogelijk in de week vóórafgaand aan de eigen wedstrijd.
Buiten deze momenten zal het normale greenfee tarief gelden en exclusief driving range munt. Dit laatste tarief geldt ook als voorspelen tegen een gereduceerd tarief bij je eigen golfclub niet mogelijk is.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn van harte welkom. in verband met de veiligheid is het niet toegestaan de baan op te gaan.

Contact
Voor informatie en vragen kun je contact opnemen met de captain van het ontvangende team. Je kunt eventueel ook een mail sturen naar competitie@golfclubbergvliet.nl