Horeca medewerker bediening parttime/ fulltime

JIJ ZET JE IN VOOR GASTVRIJHEID, KWALITEIT EN SERVICE

Landgoed Bergvliet is een dynamisch bedrijf met een golfbaan, golfschool, 80 vakantievilla's, uitgebreide horeca-faciliteiten, evenementen- en vergaderruimtes. Op het landgoed werkt een gezellig en divers team van ca. 90 medewerkers, met een informele onderlinge sfeer, waarbij passie en gedrevenheid voorop staan. Als onderdeel van dit team kun je je vinden in onze belangrijkste pijlers: Gastvrijheid, Ondernemerschap, Toegankelijkheid en Professionaliteit. De basis van het succes van Landgoed Bergvliet ben jij en samen werken wij aan de belofte naar al onze gasten: We ‘’putt’’ a smile on your face. Day ánd Night.

Doel van de functie

Het uitvoeren van bedieningswerkzaamheden (opnemen, serveren, afrekenen van bestellingen, afruimen) voor de Horeca van Landgoed Bergvliet

Taken

  • Neemt bestellingen op en geeft toelichting op de menukaart
  • Serveert gerechten, schenkt wijn en andere dranken.
  • Ruimt af en voert gebruikt serviesgoed, bestek en glazen af .
  • Maakt de rekening op en rekent af met de gast.
  • Het klaarzetten van vergaderzalen.
  • Voorraadbeheer i.s.m. Floormanager.
  • Onderhoudt contact met de Floormanager en collega’s over planning en werkvolgorde.
  • Is attent op de wensen van gasten en op de naleving door de medewerkers van de gestelde regels t.a.v. presentatiemethode en gewenst gedrag t.o.v. de gasten.
  • Opvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten, mits deze binnen je bereik liggen.
  • Draagt er zorg voor dat ruimtes tijdig klaarstaan voor gebruik en ziet er op toe dat deze ruimtes te allen tijde representatief zijn.
  • Je werkt altijd conform de actuele ARBO- en HACCP-richtlijnen.  
  • Onderhoudt contact met de keuken over het serveren van gerechten.
  • Je verleent BHV in voorkomende gevallen.
  • Je zorgt te allen tijden voor een fijne werksfeer.
  • Draait open- en/of sluitdienst conform de voorschriften van het Landgoed.
  • Je rapporteert aan de Floormanager / restaurantmanager.

Functie eisen

  • Ervaring met serveren van gerechten en dranken is een pre. 
  • Je hebt gastgerichtheid in je genen zitten.
  • Je hebt een passie voor het bedienen en blij maken van iedere gast.
  • Je bent een echte teamplayer

Wil jij meegroeien in onze organisatie? Stuur dan je CV en motivatiebrief t.a.v.  Michael de Wit michael.de.wit@landgoedbergvliet.nl

Baanstatus

25/04/2024 08:02
18 holes baan
Geopend
Pin position D
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender