Hoe boek ik mijn winterles?

1. Ga naar www.landgoedbergvliet.nl Kies Golfbaanen vervolgens ‘Mijn Bergvliet’ (zie rechterkolom op de website)

2. Log in met uw inloggegevens (dit zijn de inloggegevens waarmee u ook starttijden/lessen boekt of heeft u reeds van ons ontvangen)  
Bent u uw inloggegevens kwijt?  Wij helpen u graag aan uw gebruikersnaam. Uw wachtwoord moet u zelfstandig opnieuw opvragen. Via de inlog pagina kiest u onderaan voor: ‘’ forgot password’’ hier voert u uw email adres in en u krijgt dan een e-mail voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

3. Kies voor 'ProAgenda' en vervolgens ‘Groepslessen’.

4. Nadat u succesvol bent ingelogd verschijnt de ‘winterlesagenda’
Wanneer u een les wilt boeken, klikt u op de gele tijd (= beschikbare winter groepsles) om de groepsles te boeken. Onderaan deze pagina ziet u een voorbeeld hoe de winter groepslessen herkenbaar zijn. TIP! U kunt bij iedere les zien welk thema er wordt behandeld :kortspel, langspel en baanles. 

5. Uw winterlessen abonnement wordt automatisch geselecteerd.
Let op! De gele balk geeft aan welke les geselecteerd is, alle groepslessen worden namelijk in de kolom aan de linkerkant getoond, echter de gekozen les aan de rechtskant. Controleer voor het boeken dus goed de datum en tijd. TIP! U kunt middels te scrollen door de linker kolom dus ook meteen uw volgende les boeken.

6. Klopt alles? Klik dan op “Boek groep afspraak”.

De afbeeldingen ter verduidelijking vindt u hieronder.

Hierboven ziet u het overzicht van de groepslessen, wanneer u klikt op een van de lessen verschijnt onderstaande pop up. Waarbij de gele balk aangeeft welke les u geselecteerd heeft. In de rechterkolom vindt u meer informatie over de les. 

 

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl