Zelfstandig werkend kok (m/v)

Doel van de functie

Landgoed Bergvliet is al 15 jaar een begrip in Oosterhout en omstreken, met een vakantiepark met 80 luxe villa’s, een 18-holes golfbaan, 9-holes par-3 baan, zijn eigen golfschool en uitgebreide horeca- en evenementenfaciliteiten. Op het landgoed werkt een dynamisch team van totaal 90 medewerkers met een informele onderlinge sfeer, waarbij passie en gedrevenheid voorop staan. Een bedrijf dat altijd in beweging is en volop ambities heeft!

Doel van de functie 

Zelfstandig zorgen, bereiden, presenteren en doorgeven van heerlijke gerechten voor Restaurant Groen Eten & Drinken.

Taken

  • Werkt veelal zelfstandig en alleen, en zorgt voor een goede mise en place in de keuken, maar ook het beoordelen op versheid/kwaliteit van ingrediënten, en het bewaken van de kwaliteit en hoeveelheden.
  • Bereidt gerechten en houdt zich te allen tijden aan de HACCP-richtlijnen.
  • Werkt volgens een vastgestelde planning ten aanzien van productietijdstippen en hoeveelheden.
  • Maakt borden op volgens de vastgelegde instructies.
  • Houdt de werkomgeving schoon en opgeruimd, reinigt keukenapparatuur en machines en voert afval af .
  • Ziet toe op de werkzaamheden van de Keukenhulp, geeft aanwijzingen en let op de kwaliteit en de naleving van de hygiënevoorschriften.
  • Onderhoudt contacten met Chef Kok, collega’s en de bediening over werkplanning en taakverdeling.
  • Je volgt de instructies op van de apparaten waarmee je werkt, en verhelpt indien mogelijk 1e lijns storingen.
  • Bewaakt de kwaliteit van de voorbereidende werkzaamheden en van de doorgegeven gerechten.
  • Denkt mee over nieuwe gerechten / een nieuwe menukaart.
  • Onderhoudt contacten met leveranciers over bestellingen.
  • Onderhoudt contacten met Chef Kok en Horecamanager 
  • Zorgt te allen tijden voor een veilige (werk)omgeving voor zowel gasten als medewerkers.

Functie eisen:

  • Afgerond opleiding tot zelfstandig werkend kok.
  • Minimaal 2 jaar praktijkervaring in de keuken als kok.
  • Je bent op de hoogte van culinaire trends en ontwikkelingen.
  • Je hebt gastgerichtheid in de genen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Het geeft je energie om iedere dag de beste gerechten te maken.
  • Flexibel inzetbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit. Werken in de weekenden en op feestdagen is ‘part of the job’.
  • Je bent creatief, stressbestendig, representatief, werkt ordelijk en professioneel.
  • Je hebt goede communicatie- en sociale vaardigheden.
  • Je bent in het bezit van een BHV- en SVH-certificaat (of bereid dit te halen).

Wat kun je van ons verwachten?

  • Veel vrijheid in je job. We staan open voor jouw ideeen.
  • Jaarcontract voor 40 uur per week
  • 25 vakantiedagen
  • Werken op een prachtig Landgoed met veel faciliteiten en gasten.
  • Onderdeel worden van een gezellig team in een sterk groeiende organisatie
  • Arbeidsvoorwaarden conform Golf CAO.
  • Het gratis behalen van je golfvaardigheidsbewijs d.m.v. het volgen van golflessen.
  • Onbeperkt gratis golfen op ons Landgoed.
  • Het volgen van trainingen/cursussen.

Wil jij meegroeien in onze organisatie? Stuur dan je sollicitatie t.a.v. Chef Kok Michael de Wit naar Michael.dewit@landgoedbergvliet.nl  

Baanstatus

16/10/2021 08:28
18 holes baan
Geopend
Pin position E
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender