Weer een geslaagde Business trip naar België

Op woensdag 17 juli reisde een delegatie van de Business club af naar Antwerpen en vervolgens naar Golfclub Beveren. Boeiend was de rondleiding in het futuristische Havengebouw in het centrum van de Scheldestad. Van buiten al indrukwekkend, maar  van binnen fenomenaal met een prachtig wijds uitzicht over het gigantische havengebied. 

Uiteraard kwam daarna het hoofdingrediënt: Golfen. Ontvangst met een heerlijk broodjesbuffet, vervolgens golfen op de afwisselende 9 holes baan van Golfclub Beveren (onlangs vernieuwd) en een gezamenlijk diner maakte de dag compleet. Op het mooie zonovergoten terras bij onze Belgische vrienden volgde tot slot een gezellige prijsuitreiking. En de winnaars kunnen nog een keer terugkeren want zij ontvingen een Greenfee van de gastheer als extra prijs.

 

Uitslag :

                                  Dames                                          heren

1e prijs             Herma Mohlmann                     Alexander van Dongen

2e prijs              Conny van Lierop                     Dennis van Londen

3e prijs             Jannine Verhoeven                   Rene Cuijpers

 

De longest was voor Jannine bij de dames en voor Pierre Nuyens bij de heren. In de flight die als laatste hole 9 speelde sloeg Gerco Slots nog toe door de neary te slaan. Succes op de valreep voor de sympathie man van Schaffenburg Office furniture.

 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl