Start BCB-competitie 2022

Dinsdag 8 maart zijn we begonnen met de Businessclub competitie van 2022! Het is weer een geslaagde namiddag/ avond waar we ruim 60 deelnemers hebben mogen verwelkomen! 

Vanaf 14.00 uur heeft iedereen al kunnen warmdraaien op de drivingrange. Paul Bright heeft daar tot 15:30 uur iedereen voorzien van de laatste tips en tricks! Om 16.00 uur zijn we de baan in gegaan, waar de spelers zijn getrakteerd op een bisque van rivierkreeft met een glaasje Chardonnay of een biertje. 

Om 19:15 uur zat iedereen aan tafel en heeft de keukenbrigade weer een heerlijk 2-gangendiner voorgeschoteld. Tussen de gangen hebben we verschillende deelnemers kunnen voorzien van mooie prijzen! Bekijk hier de complete tussenstand* van de competitie na de eerste wedstrijd! 

 

Winnaar

1e prijs heren

Rob v.d. Hout

2e prijs heren

Ben de Rooy

3e prijs heren

Marc Schellekens

1e prijs dames

Gite Bright

2e prijs dames

Lisette Veenstra

3e prijs dames

Audry Geuvers

Neary  Hole 6

Margret Tielemans

Neary Hole 18

Ronald Dekker

Longest Hole 14

Marieke van Wijngaarden

Longest Hole 8

Karin Antonissen

Longest Hole 14

Danny van de Velde

Longest Hole 8

Wico de Boer

 

Birdies

Hole 2 en 6

Pierre Ten Holten

Hole 3

Maarten Touwen

Hole 5

Wico de Boer

Hole 18

Ronald Dekker

Hole 18

Audry Geuvers

 

*De puntentelling hebben we iets op de schop gedaan om het hopelijk spannender te kunnen maken. Zo krijgt de winnaar 25 punten, de nummer 2; 22 punten en vervolgens verminderen we telkens met 2 punten. Ook is er een extra punt voor degene die een neary hebben geslagen. Margret en Ronald krijgen dus een extra punt op hun totale score van deze dag! 

 

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender