Meijer Holding in de prijzen op 5e BCB wedstrijd

De 5e BCB wedstrijd op 7 juni was een succesvolle voor het team van John Meijer.

Ook deze keer weer een mooi aantal met 68 deelnemers die onder heerlijk Golfweer hun 9 holes ronde konden spelen.

De spelvorm Best Ball stableford zorgde er voor dat er duo’s samen speelden voor de prijzen. Dat bevordert de teamspirit en kan tevens een mindere hole verbloemen doordat de partner een goede hole speelt.

De traditionele Bergvliet Golfbal was er voor de Neary, Jan van Lierop op hole 12 en voor Andries van Fessem op hole 7.

De longest op hole 14 bij de heren was voor Mark Nouws en voor Dennis van Londen op hole 8. Bij de dames was het deze keer Marieke van Wijngaarden op de 2e lus. Op de eerste 9 holes  was Dorry van Fessem van de Meijer Holding de gelukkige. Zij ontvingen allen de nieuwe Landgoed Bergvliet paraplu.

De neary op 6 was voor Joeri Zoon en Ad van Iersel was op hole 18 de beste naast de vlag. Een birdy werd het niet voor de sympathieke Madenaar, omdat zijn putt rakelings de hole rolde en hij op Par uitkwam.

Bij de prijsuitreiking in de avond mochten Gert en Gerard van ING Bank N.V. als 1e naar voren vanwege de 3e plaats. John en Andries pakten het zilver namens Meijer Holding BV.

Maar ook de 1e plaats kwam van dezelfde tafel. Pasquale Meijer en Dorry van Fessem (die van de longest) hadden samen de beste score op de kaart geslagen deze dag. Een knappe prestatie van de 2 vriendinnen uit Oosterhout.

De volgende editie van de BCB is op dinsdag 5 juli. Dan spelen we 6e competitiewedstrijd van het seizoen. Meld je hier vast aan.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender