Innovox & Partners over vergaderlocaties Landgoed Bergvliet

Enkele dagen per week is René van Ommeren, managing partner van Innovox & Partners, te vinden op Landgoed Bergvliet. Niet om te golfen, maar om er vergaderruimtes te huren voor afspraken en workshops met opdrachtgevers. Hij deelt zijn ervaringen graag met jou. 

“Vergaderen bij Landgoed Bergvliet is informeel én professioneel”

René van Ommeren is oprichter en managing partner van Innovox & Partners, een Nederlands bedrijf dat (inter)nationale ondernemingen van tal van diensten voorziet, zoals strategieontwikkeling, innovatietrajecten, organisatieontwikkeling, business coaching en human resources. René van Ommeren en zijn partners bieden deze diensten aan op locatie bij de opdrachtgever, maar spreken vaak ook op neutraal terrein af. Bijvoorbeeld voor een strategiesessie, persoonlijkheidstest of coachingssessies voor teams of executives. Vaak wijkt René hierbij uit naar de vergaderlocaties van Landgoed Bergvliet. 
 

Afspreken bij Landgoed Bergvliet

René van Ommeren vertelt: “Ik golf nu tien jaar bij Landgoed Bergvliet en ik ben lid van de golfclub én van Business Club Bergvliet. De baan ligt op een mooie locatie en er hangt een prettige sfeer. Toen ik hoorde dat je er ook vergaderruimtes kunt huren, was ik meteen enthousiast. Ik maak nu zo’n vier jaar gebruik van de vergaderruimtes van Landgoed Bergvliet en spreek er meerdere keren per week af met opdrachtgevers en andere zakenrelaties.” 

Up and running

Innovox & Partners huurt de vergaderruimtes van het Koetshuis en Paviljoen, zoals de Bestuurskamer en Grote Zaal. René: “In deze ruimtes zijn goede faciliteiten aanwezig. Denk aan draadloos internet, schrijfwaren, flip-overs en grote televisieschermen. Ik neem naar iedere afspraak mijn laptop en tablet mee. Deze staan met elkaar in verbinding, zodat ik mee kan typen en zaken eenvoudig op het grote scherm kan laten zien. Het is een kwestie van stekkers inpluggen en ik ben up and running! De vergaderingen kunnen bovendien eenvoudig afgewisseld worden met een rondje golf of een clinic van een van de pro’s.”
 

Horeca landgoed Bergvliet

Landgoed Bergvliet biedt overigens meer dan alleen goede vergadervoorzieningen: ook over de horeca is René zeer te spreken. “In het restaurant kan ik met opdrachtgevers lunchen, dineren of borrelen. Het eten is altijd goed en de bediening is zeer vriendelijk en professioneel. En wil je na de meeting even uitwaaien, dan kun je in de landelijke en bosrijke omgeving een mooie wandeling maken.”
 

Stap extra zetten

“Landgoed Bergvliet is een professionele locatie waar je zakenrelaties met een gerust hart naartoe kan nemen. Tegelijkertijd hangt er een informele sfeer: je merkt dat het een familiebedrijf is en de medewerkers graag een stap extra zetten. Soms werk ik de klok rond en heb ik last-minute een vergaderruimte nodig. Ik neem dan contact op met de kantoor- of horecamedewerkers van Landgoed Bergvliet en binnen een mum van tijd weet ik of er een vergaderruimte beschikbaar is. De medewerkers zijn servicegericht en doen er alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. Dat werkt enorm fijn!”
 

Reserveer vergaderruimte in Oosterhout

Zoek jij een vergaderruimte met alle denkbare voorzieningen en wil jij net als René van Ommeren de informele maar professionele sfeer van Landgoed Bergvliet ervaren? Aarzel niet en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden! Zij vertellen je meer over de aanwezige faciliteiten en eventueel aanvullende arrangementen.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender