Hier moet een goede vergaderlocatie aan voldoen

Zoek je een vergaderruimte waar je deelnemers met een gerust hart kunt ontvangen? Landgoed Bergvliet beschikt over diverse vergaderlocaties en vertelt jou graag waar een goede vergaderlocatie aan voldoet.

 

Organiseer je binnenkort een zakelijke bijeenkomst voor collega’s, klanten, leveranciers, journalisten of andere geïnteresseerden? Denk aan een managementoverleg, heidesessie, symposium of persconferentie. Wat de zakelijke bijeenkomst ook is: je wilt deze laten plaatsvinden op een professionele locatie waar de deelnemers in alle rust kunnen vergaderen en presenteren. Vind je het lastig een geschikte plek te vinden? Landgoed Bergvliet geeft je enkele tips.
 

Voorwaarde 1 – Inspirerende omgeving

Een van de belangrijkste voorwaarden is de ligging van de vergaderlocatie. Je kunt kiezen voor een centraal gelegen vergaderlocatie, dichtbij het trein- of busstation. Ga je liever voor een landelijke omgeving waar een ontspannen sfeer hangt? Dan is de bereikbaarheid minder belangrijk en wil je vooral in een groene en inspirerende omgeving vergaderen. 
 

Voorwaarde 2 – Goede parkeermogelijkheden

Komen de deelnemers met de auto, dan is het verstandig te kiezen voor een vergaderlocatie met voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het wel zo prettig als de deelnemers niet hoeven te betalen voor het parkeren. Is het alleen mogelijk betaald te parkeren, dan kun je ervoor kiezen de parkeerkosten te vergoeden. Komen de bezoekers met de fiets of e-bike, dan is het prettig als er goede stallingsmogelijkheden zijn en – bij voorkeur – een oplaadpunt voor elektrische fietsen! 
 

Voorwaarde 3 – Aanwezigheid vergaderfaciliteiten

Een goede vergaderlocatie beschikt over voldoende vergaderfaciliteiten en kantoorartikelen. Denk bijvoorbeeld aan flip-overs, projectieschermen en beamers die jou ondersteunen bij jouw presentatie. Ook is het prettig als er in de vergaderlocatie kantoorartikelen als pennen, markeerstiften, post-its en schrijfblocs aanwezig zijn. En natuurlijk moet de locatie beschikken over een Wi-Fi-verbinding die vrij toegankelijk is en over voldoende stroomaansluitingen voor het opladen van laptops en tablets.
 

Voorwaarde 4 – Goede catering

Vergaderen is niet alleen keihard werken: op z’n tijd wil je ook even ontspannen onder het genot van een kop koffie en wat lekkers. Kies daarom altijd voor een vergaderlocatie met cateringmogelijkheden. De cateraars zorgen voor een warme ontvangst met koffie, thee of water en deze wordt gedurende de dag bijgevuld. Tijdens de lunch trakteer je jouw gasten op luxe broodjes of op een warm of koud buffet.
 

Voorwaarde 5 – Arrangementen boeken

Wil je de vergadering combineren met ontspanning en vermaak? Kies dan voor een vergaderlocatie waar je eenvoudig een arrangement kunt bijboeken. Boogschieten, golfen of een GPS-tocht: jouw collega’s of zakelijke relaties lopen hier ongetwijfeld warm voor. En helemaal leuk: het vergroot het groepsgevoel en verstevigt de onderlinge relaties.

 

De vergadermogelijkheden van Landgoed Bergvliet

Kies voor de uitmuntende vergadermogelijkheden van Landgoed Bergvliet in Oosterhout. Ons landgoed is centraal gelegen tussen Breda en Rotterdam en beschikt over diverse vergaderruimtes in het Koetshuis en Paviljoen. Deze ruimtes zijn te boeken voor gezelschappen van 3 tot 100 personen. De vergadering kun je indien gewenst uitbreiden met een lunch of diner in ons restaurant of een sportieve ronde op de golfbaan. Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers!

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender