Businessprogramma 2019

Beste businessleden van landgoed Bergvliet,

We gaan het wat anders aanpakken in 2019. Zo gaan de businesswedstrijden veel meer in teamverband gespeeld worden. Daarvoor hebben we diverse spelvormen uitgekozen zoals greensome en better-ball.

Aan het einde van het jaar kijken we dan ook niet meer naar de individuele winnaars maar naar het beste team van 2 spelers. Een enkele keer spelen we nog wel individueel en dan hebben we nog wel prijzen voor de beste speler, vrouw/man van de dag. Het team wat winnaar wordt wint een dagje golfen met niemand minder dan Joost Luiten!

We proberen steeds om van iedere businesswedstijd maar ook van de uitstapjes iets bijzonders te maken. Zo gaan we op 9 mei golfen bij de Kroonprins. Deze baan langs de a27 is ontworpen door Michiel van der vaart. Michiel heeft ook onze baan en de Stippelberg ontworpen. We gaan met de bus naar de kroonprins in Vianen gelegen langs de a27 en gaan we eerst luisteren naar een lezing van Michiel van der Vaart. Hij heeft de kroonprins ontworpen, maar ook onze baan en de Stippelberg. Hij zal onder andere uiteleggen waarom hij de baan in Vianen zo heeft ontworpen, waar we op moeten letten etc. Daarnaast zal hij toelichten wat zijn idee was bij het ontwerp van Bergvliet en wat hij vindt van het resultaat na 12 jaar. Daarna gaan we natuurlijk nog golfen,  borrelen en dineren samen met Michiel. Kroonprins heeft ook een prachtig paviljoen gekregen met een goede keuken.

Verder blijven we in de zomer ook lekker golfen, gaan nog naar Antwerpen/Beveren, hebben een theaterbezoek, gaan we naar NAC, gaan we footgolfen i.c.m. oktoberfest en hebben we een uitwisseling met leden van businessclub van de Oosterhoutse. Het staat allemaal op het programma!

Persoonlijk hopen wij dat de winter snel voorbij is en dat  wij u op 23 februari weer mogen ontmoeten bij de eerste activiteit op het programma NAC tegen Groningen.

Met vriendelijke groet,

Paul Wesel   
Directeur

Kijk hier voor het volledige programma en schrijf jezelf in!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender