Businessleden Bergvliet domineren in Bretil cup

De tweede ‘Clash’ tussen de Businessleden van Bergvliet en Golfpark Prise D’eau op woensdag 3 mei werd gedomineerd door de thuisspelers van Bergvliet. De Business leden van beide golfbanen troffen elkaar voor het eerst vorig jaar in juni in Tilburg. Dat werd een heerlijke dag, met veel zon, prachtige holes en veel verbinding. Toen profiteerde de thuisspelende leden wellicht van het thuisvoordeel, want de Cup bleef toen overtuigend bij de Golfvrienden van Prise Déau.

 

Dit jaar waren de rollen omgedraaid en waren de Bergvlietters in 8 van de 10 flights de betere partij. Ook waren de opgetelde stableford punten van alle duo’s samen  een stuk hoger dan die van onze sympathieke gasten. De Breda –Tilburg battle beviel ook iedereen deze keer weer dusdanig goed dat al werd gevraagd om vaker met elkaar uit te wisselen, of om te spelen op bijvoorbeeld een BCB wedstrijd van beider Businessclubs. Dit idee werken we graag verder uit, maar dat er onderling een leuke klik is tussen deze twee Businessclubs, was ook in de baan en na afloop bij de Barbecue weer duidelijk.

 

Monica Lammers van Prise D’eau had samen met Marco van Bergvliet weer voor leuke prijzen gezorgd en zo mochten de twee beste duo’s van beider clubs een greenfee ontvangen om bij de ‘buren’ een heerlijk rondje te Golfen. Henry de Bruijn (Qnp) en zijn gast Walter Blok waren met 58 punten de besten van Bergvliet en Frank Brugel (Willem II) en Koen Schoolenberg (Flink Sports) waren dat van Prise D’eau met samen opgeteld-66 punten.

 

De neary (op 18 )  en longest (op 8) werden dan weer wel broederlijk verdeelt. Frank Antonissen (Antonissen interieurbouw) sloeg een haast perfecte bal op 18 en werd zodoende winnaar van de Neary. Harold van den Dungen ( Attentiv) sloeg de bal op 8 het verste (namens Prise D’eau) en won de Longest.

Alle winnaars werden naar voren geroepen waarna teamcaptain Ad van Iersel van Landgoed Bergvliet de grote wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Als een ‘echte’ captain nam Ad het woord en bedankte de gasten en de organisatie voor deze leuke 18 holes Golfwedstrijd. Hij zei er naar uit te kijken om bij de volgende editie in Tilburg weer met een sterke en grote delegatie te gast te zijn op de mooie banen van Prise D’eau.
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender