BRETIL CUP 2022

BRETIL CUP blijft in Tilburg

De 2e wedstrijd tussen de Businessclubs van Prise d’eau Golf en Landgoed Bergvliet was wederom een prooi voor onze sympathieke golfvrienden uit Tilburg. Was het vier jaar geleden nog een battle tussen Willem II en NAC sponsoren (toen nog beiden spelend in de Ere-Divisie!) die in het voordeel van onze buren uitviel, was het nu de Breda-Tilburg (BRETIL) Cup challenge die op het spel stond.

Gezonde sportieve rivaliteit waarbij twee leden van Prise d’eau Golf het opnamen tegen twee Businessclubleden van Bergvliet. Spelvorm; Texas scramble, zodat je elkaar kan helpen wanneer het nodig is.

Monica Lammers van de prachtige baan uit Tilburg en Marco van Dijnsen hadden deze wedstrijd op poten gezet en het heerlijke weer deze wedstrijddag beloonde hun inzet. De lunch was goed verzorgd, evenals de catering in de baan. Het gezamenlijke diner met de gemixte tafels was sfeervol en met heerlijke gerechten. De complimenten aan de gastheer waren dan ook gemeend en terecht. Jammer dat we maar 18 deelnemers hadden vanuit ons, mede omdat Golfen op een andere baan altijd één van de hoogtepunten is uit de  Business-kalender. Waar het aan lag? Geen idee, maar het was in ieder geval nog geen vakantiehoogseizoen. De gastheren waren met aanzienlijk meer mensen, maar dat is ter plaatste creatief opgelost.

Ine van Strien was er in ieder geval wel en zij werd na afloop in de bloemetjes gezet. Voor Ine was de prijs van de longest de beloning, terwijl Koen van Gils de neary in de pocket had. Toch nog prijzen voor de Bergvliet-leden dus, die als groep niet opgewassen bleken tegen de Prise d’eau Golf Businessleden. Het thuisvoordeel zullen we maar zeggen als scherprechter. In 2023 kan een grotere deelname van Bergvliet leden wellicht zorgen voor de ommekeer. Het wordt tijd onderhand.
U bent alvast uitgenodigd!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender