3e BCB wedstrijd voor Cable Partners

Onder prima omstandigheden werd afgelopen dinsdag de 3e BCB wedstrijd gespeeld. Met de spelvorm Aggregaat Stableford mochten de duo’s aan de bak deze keer en was de 2e lus de uitdaging.

Samen de punten optellen van de’duo’s in de baan leverden deze keer mooie score’s op. De neary op 18 was –zoals eerder in de BCB competitie- een mooie uitdaging waarbij de psychologische druk van een toekijkend  publiek op een goedgevuld  terras (nog niet geheel voltooid) wellicht extra druk gaf. Niet voor Jelte Burgler van Installatiebedrijf Kemkens. Zijn bal was bijna perfect geslagen en benaderde de vlag tot op korte afstand. De longest op hole 14 was bij de dames voor Mariette Corbeij (Blue Legal  advocaten-adviseurs) en bij de heren voor Rob van Hoof.  Laatstgnoemde is van Landgoed Bergvliet –die samen met Hoofd Greenkeeper Perry van Korven meespeelde deze editie.

 

In de wedstrijd- waarbij de punten van 2 spelers dus werden opgeteld – ging het brons naar Dave en Erica Ligtvoet (Kemkens) en het zilver naar Han en Herma Mohlmann (Terberg). Winaars deze 3e BCB wedstrijd werd het 2 tal van Cable Partners in de personen van Rob Vis en Cees Heldrop. Tussen het het heerlijke voorgerecht en het voortreffelijke hoofdgerecht ontvingen de prijswinnaars uit handen van Karla presentator Marco de prijzen voor hun prestaties. Marco sloot af met een uitnodiging voor deelname aan de Bretil Cup op woensdag 10 mei waarbij we gastheer zijn voor de Business leden van Prise d’Eau Golf. De vriendschapsband werd vorig jaar opgestart met een heerlijke zonovergoten 18 holes Golfdag in Tilburg en nu komen zij naar Landgoed Bergvliet. En ook nu willen we weer minimaal 24 BCB leden tegenover de 24 van Prise d’Eau indelen in gemixte flights uiteraard.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender