Onze typen
villa's

VERBLIJF IN EEN DROOMVILLA

U kunt kiezen uit 3 typen villa’s: de Birdie (4-persoons), Eagle (8-persoons) en de Albatros (12-persoons).

Luxe villa's

Alle villa’s beschikken over een heerlijk ruim, deels overkapt buitenterras met buitenhaard, grote glazen wanden die voor veel natuurlijk licht zorgen en grotendeels open kunnen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met toilet. In veel gevallen beschikt 1 badkamer over een bad, de overige badkamers hebben een douche. Ook niet onbelangrijk: alle villa’s zijn duurzaam gebouwd met oog voor onze omgeving en het milieu: volledig gasloos, voorzien van triple glas, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde en een vooruitstrevend verwarmingssysteem. Naast het duurzame karakter van de woning, zorgt dit ook voor een heerlijk klimaat in de woning, waar u als huurder zeker van zult genieten.

  • Duurzame villa's in
    een gevarieerd landschap

    KWALITEIT EN DE NATUUR HAND IN HAND

Bouwactiviteiten

Alhoewel alle faciliteiten zoals de Spa One en golfbaan gereed zijn, worden er nog nieuwe villa’s bijgebouwd. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om overlast tot een minimum beperkt te houden. Desondanks kunt u tijdens uw verblijf overlast ondervinden van deze werkzaamheden.

Om die reden ontvangt u voor een verblijf tijdens deze periode een aantrekkelijke korting op de huurprijs, ter compensatie van mogelijke bouwoverlast. Deze korting is al bij de prijs inbegrepen.

Ruime keuze in
verschillende villa's!

U kunt kiezen uit 3 typen villa’s:
de Birdie (4-persoons), Eagle (8-persoons) en de Albatros (12-persoons). Alle villa’s beschikken over een heerlijk ruim, deels overkapt buitenterras met buitenhaard, grote glazen wanden die voor veel natuurlijk licht zorgen en grotendeels open kunnen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met toilet. Dit is pas echt genieten!

  • Type Birdie 4-persoons villa
  • Type Eagle 8-persoons villa
  • Type Albatros 12-persoons villa