Natuur & cultuur

Erop uit in de omgeving van Landgoed Bergvliet

Biesbosch, Loonse en Drunense duinen & Natuurgebied Oosterhout

Landgoed Bergvliet is omringd door Brabantse natuur; een gevarieerd landschap waar bossen, heidevelden, zandvlaktes, vennen en akkerlandjes elkaar afwisselen. Maar ook Nationale Parken vindt u op een steenworp afstand, zoals Nationaal Park De Biesbosch. Kom helemaal tot rust in Brabant en laat u omringen door de rijke cultuur en prachtige natuur.

Eén met de natuur

Vanuit uw vakantievilla loopt of fietst u zo de natuur in. Via de Vrachelse Heide komt u in landschapspark de Open Linie, een gevarieerd gebied waar glooiende bossen, heidevelden, zandvlaktes, vennen en akkerlandjes elkaar afwisselen. Wilt u zich echt helemaal één voelen met de natuur? Maak dan eens een prachtige bosrit te paard vanuit een van de maneges in de buurt.

Stuiven door de duinen

In uw vakantievilla op Landgoed Bergvliet bent u omringd door enkele van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland.
Zoals Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, met zijn typische zandverstuivingen. Ideaal voor een prachtige wandeling of fietstocht, en een paradijs voor wie van paardrijden of mountainbiken houdt. Rondom het nationaal park liggen tal van horecagelegenheden voor een
aangename tussenstop.

Op avontuur

Ten noorden van Landgoed Bergvliet ligt <strong>Nationaal Park De Biesbosch. Deze unieke rivierdelta is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Tussen de ruige wilgenvloedbossen en kreken lijkt de bewoonde wereld opeens heel ver weg. De Biesbosch is niet alleen een waardevol natuurgebied maar ook een <strong>avontuurlijk recreatiegebied. Waar je eindeloos kunt wandelen, fietsen of varen.