Bourgondisch genieten

Culinair genieten in en om Bergvliet

Restaurants, steden & shoppen

Even snel een hapje eten, gezellig wat borrelen, een intiem diner of een barbecue met alles erop en eraan: het kan allemaal op Landgoed Bergvliet. Maar ook in de directe omgeving liggen tal van uitstekende horecagelegenheden of kunt u heerlijk shoppen.

De inwendige mens

Op uw omzwervingen door de Brabantse natuur komt u in de omgeving tal van bijzondere plekken tegen om uw smaakpapillen te verwennen. Aan de rand van het landgoed ligt bijvoorbeeld Restaurant Groen Grilled & Roasted voor de lekkerste steaks, burgers en gegrilde kip. Aan de andere kant van het park vindt u Paviljoen Het Houtse Meer. Daar kunt u terecht voor een lunch, borrel of diner in een heel bijzondere setting, met uitzicht op de Put van Caron.

 

Voor het Rivièra-gevoel in Brabant gaat u naar More-Itz in Drimmelen, met een spectaculair uitzicht op de Biesbosch en een goede keuken. En als u nog meer variatie zoekt, kunt u natuurlijk aanschuiven in een van de talloze restaurants en eetcafés in Oosterhout en Breda. Zoekt u het wat verder van huis, dan kunnen we een dagje shoppen en heerlijk eten in Den Bosch of Antwerpen van harte aanbevelen. Eet smakelijk!