Faciliteiten

Op recreatiepark Bergvliet

U kunt de auto lekker laten staan, want op Landgoed Bergvliet is ontzettend veel te beleven. Uiteraard bevelen we van harte een rondje golf aan op onze prachtige eigen baan, op loopafstand van uw villa gelegen. En wat dacht u van een heerlijk dagje wellness in een van de mooiste en grootste wellness resorts van Nederland? Kwaliteit staat hier voorop! Uiteraard vergeten we ook de inwendige mens niet. Op het landgoed kunt u kiezen uit diverse horeca gelegenheden, zoals het restaurant van Landgoed Bergvliet, het panoramaterras aan hole 18 of natuurlijk een van de restaurants in SPA ONE. 

 • Een toegankelijke golfbaan van topkwaliteit, dat typeert Landgoed Bergvliet. Hier is iedereen welkom en staat Bourgondisch genieten in het gezellige clubhuis hoog in het vaandel. De prachtige greens, fairways en rough wordt door het eigen team van greenkeepers in topconditie gehouden en met de uitgebreide golfwinkel, eigen golfschool en uitgebreide faciliteiten voor feesten, events, congressen en vergaderingen kan Landgoed Bergvliet zich meten met de topbanen in Nederland. De eigenaren zijn zelf ook fervent golfer en dat merk je in het oog voor detail. Om te golfen dient u te beschikken over een golfvaardigheidsbewijs (GVB). Boek vroegtijdig, dan bent u gegarandeerd van een starttijd. Als gast van Bergvliet Villa's kunt u gebruik maken van een speciaal tarief. 

 • Wellness-ondernemers André Meerhoff en Twan Veraa ontwikkelden op Landgoed Bergvliet hun ultieme spa-project. Landgoed Bergvliet is er de ideale locatie voor, het is er groen, landelijk, midden in het bos zonder lawaai. Een dagje pure verwennerij van het hoogste niveau! Op de 4.000 m2 vinden gasten alle denkbare wellness faciliteiten: sauna’s met watervallen en open haarden, een zoutsteengrot, yoga-cabine, hamam en maar liefst drie zwembaden zijn slechts een kleine greep. Daarnaast geniet u van de buitenlucht en de natuur in de onder architectuur aangelegde tuin met eigen zwembad en buitensauna. Wanneer u via ons reserveert, kunt u gebruik maken van een speciaal toeganstarief. SPA ONE is zonder badkleding. Meer informatie kunt u vinden op de website van SPA ONE.

  Op het park is geen openbaar zwembad aanwezig. Hiervoor kunt u terecht in Oosterhout, Breda of Bavel. 

 • Op het landgoed, in het decor van de Oosterhoutse bossen, ligt ons paviljoen met restaurant en grand café. Op de riante terrassen aan verschillende zijdes vindt u altijd wel een plekje in de zon, of juist in de schaduw. Geniet van het panoramische uitzicht op de uitgestrekte golfbaan. Per seizoen kunnen de openingstijden variëren. Maak vooraf uw reservering.

  's Ochtends kunt u heerlijk ontbijten in ons restaurant. 
  Volwassenen: € 14,50 per persoon
  Kinderen (vanaf 3 jaar): € 7,50 per persoon. 

  Daarnaast hebben wij een broodjes bestel service, via Bakkerij De Jong Deli.
  (Gesloten op zondag, maandag en feestdagen).

 • Huur een luxe (elektrische) fiets of mountainbike en ontdek de omgeving van Landgoed Bergvliet. Voor zowel de recreatieve als sportieve fietser en mountainbiker zijn een grote afwisseling van fietsroutes door gevarieerde landschappen aanwezig. Fiets naar de nabijgelegen Biesbosch. De MTB-routes over de nabijgelegen Vrachelse Heide of door de Loonse en Drunense Duinen staan hoog aangeschreven.