Kerstdiner

Bekijk het Kerstdiner & Reserveer voor 1e of 2e Kerstdag

Geniet van een overheerlijk Kerstdiner op een prachtige locatie! Schuif 1e of 2e Kerstdag aan bij Landgoed Bergvliet! Samen met familie en vrienden geniet u in ons Paviljoen van een culinair hoogstaande verwennerij in een sfeervolle Kerstambiance.

Een culinair hoogstaande Kerst beleeft u bij Landgoed Bergvliet

Bij Landgoed Bergvliet beleeft u een pracht avond! Op 1e en 2e Kerstdag geniet u samen met uw familie en vrienden bij Landgoed Bergvliet van een door onze chef-kok met zorg samengestelde Kerstdiner. Tijdens deze avond heeft u de keuze uit een prachtig voor- en hoofdgerecht met vis of vlees en een overheerlijk dessert van wel 10 bereidingen van chocolade met duinroosbes! Bekijk ons menu hieronder en geef bij voorkeur al aan waar u voor kiest, zodat onze chef-kok de juiste voorbereidingen kan treffen voor een onvergetelijk Kerstdiner. 

Genieten van een Kerstdiner vol culinaire hoogstandjes? Reserveer direct uw tafel bij Landgoed Bergvliet!

Wilt u culinaire genieten tijdens de 1e of 2e Kerstdag? Bij Landgoed Bergvliet komt dat zeker goed! Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan direct uw tafel via het onderstaande reserveringsformulier. Wees er snel bij, want vol=vol! Het Kerstdiner kost € 54,75 p.p. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zien u graag tijdens Kerst aanschuiven in ons Paviljoen!

Het kerstiner kost € 54,75 p.p. 

Bekijk hier het Kerstmenu

Kerstdiner

Reserveer een tafel door onderstaand formulier in te vullen.

Baanstatus

29/11/2022 08:10
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender