Profiteer van kortingen

Bijvoorbeeld in ons restaurant of op de driving range

Met trots introduceren wij de Landgoed Bergvliet Kaart die verbonden is aan allerlei soorten voordelen. Deze kaart biedt je de kans om te genieten van diverse privileges, ongeacht je nu kiest voor een overheerlijk diner in ons restaurant of ontspanning zoekt op één van onze oefenfaciliteiten. 

Bij binnenkomst van het Paviljoen wordt je verwelkomd door onze natuurlijke ambiance en gastvrije bediening. Hier kun je de kaart gebruiken voor 8% korting op al je drankjes!

Voor degenen die graag gebruik maken van de driving range is ook goed nieuws, bij het tappen van ballen op de driving profiteer je maar liefst van 10% korting.

Mis deze kans niet en maak snel gebruik van de clubkaart of wildcard om te profiteren van de exclusieve voordelen die deze biedt. 

Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van de Landgoed Bergvliet Kaart en te profiteren van de exclusieve voordelen die deze biedt.

Landgoed Bergvliet Kaarten

Clubkaart & Wildcard

Wanneer je als lid gebruikmaakt van een Landgoed Bergvliet-kaart (Clubcard of Wildcard), ontvang je 8% korting op een drankje in ons restaurant of 10% bij het tappen van ballen op de driving range. De Clubkaart is verkrijgbaar bij de receptie tegen een borg van €25,-. De Wildcard pas wordt per wildcard uitgegeven. 

Meer informatie over opwaarderen          

Betaalkaart

Ben je geen lid, maar kom je regelmatig naar onze driving range? Dan kun jij ook profiteren van 10% korting met een Landgoed Bergvliet-Betaalkaart. Deze kaart is kosteloos verkrijgbaar bij de receptie. Let op! Het minimum opwaardeerbedrag voor een Betaalkaart is €25,-.

Baanstatus

28/02/2024 08:21
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender