Een wedstrijd spelen

wedstrijd-scorekaart.jpg

Deelnemen


Informatie over de wedstrijden
In "Mijn Bergvliet" worden alle wedstrijden geregistreerd, die bij Golfbaan Bergvliet worden gespeeld. Naast de wedstrijden die de Golfclub organiseert, zijn dit bv. ook de wedstrijden van de Businessclub.
Per wedstrijd wordt allerlei informatie vastgelegd, zoals datum en tijdstip van de wedstrijd, hoogte inschrijfgeld, contactpersoon etc. Enkele dagen voor de wedstrijd zijn de flightindeling en starttijd bekend. Na afloop kan de uitslag bekeken worden.


Aanmelden voor een wedstrijd
De wijze waarop de leden van Golfclub Bergvliet zich kunnen aanmelden hangt af van de soort wedstrijd:

  • Inschrijven via "Mijn Bergvliet"
    Dit is de meest gebruikelijke wijze van aanmelden. Leden van de Golfclub kunnen zich al weken vooraf inschrijven, maar uiterlijk tot één week voor de wedstrijd.
  • Via een formulier op de website van de Golfclub
    Dit is het geval bij bijzondere wedstrijden, zoals bv. de ledendag. Vaak is er aan de wedstrijd een hapje eten verbonden of kunnen introducées uitgenodigd worden.
  • Aanmelden is niet nodig
    Dit is het geval bij inloopwedstrijden.


Te laat aangemeld
Wilt u toch nog deelnemen, neem dan contact op met de wedstrijdleiding. Indien mogelijk kan deze, afhankelijk van de gemaakte flightindeling en de beschikbare starttijden, alsnog voor inschrijving zorgen.


Bij verhindering
Bij verhindering kunt u zich uitschrijven via "Mijn Bergvliet". Is dat niet mogelijk, neem dan contact op met de wedstrijdleiding.


Inschrijfgeld
Spelers die deelnemen aan wedstrijden betalen een geringe bijdrage in de vorm van inschrijfgeld, dat op de dag van deelname moet worden voldaan. Soms wordt als bijdrage een nieuwe golfbal gevraagd.
Bij deelname door introducées of bv. bij een maaltijd is het inschrijfgeld hoger. Meestal moet dit voor aanvang van de wedstrijd overgemaakt zijn op de bankrekening van Golfclub Bergvliet.
Het inschrijfgeld wordt besteed aan prijzen en sociale activiteiten.


Starttijden
De wedstrijdcommissie maakt een flightindeling, welke ruimschoots voor de wedstrijddag op "Mijn Bergvliet" gepubliceerd wordt.


Op de wedstrijddag
Deelnemers dienen zich 30 minuten voor de starttijd te melden bij de wedstrijdleiding. Het inschrijfgeld moet betaald worden/zijn. De scorekaart wordt uitgereikt en moet na afloop ingevoerd worden.
Aan het eind van de dag volgt de prijsuitreiking.
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666