Wedstrijdverslag

2018-08-29-wac-1.jpg
2018-08-29-wac-2.jpg
2018-08-29-wac-3.jpg

WAC afsluiting 2018


29 augustus 2018

Wat vliegt zo’n seizoen toch voorbij en wat hebben we prachtig weer gehad, niet één druppel gevallen tijdens het WAC seizoen, behalve de laatste avond!
Het zag er droog uit toen we begonnen maar op buienradar zagen we al dat er rond 19 uur regen verwacht werd. Aangezien het shotgun was moest iedereen om 18:00 uur starten.

We hadden 23 deelnemers en het sfeertje zat er goed in, iedereen noemde nog gekscherend vorig jaar (jaja toen onweerde het en begonnen we half uurtje later), nou dat was nog niks met wat er vanavond uit de lucht zou vallen qua water, het leek wel of ze de hemel opengetrokken hadden, wat een regen.

De eerste telefoontjes kreeg ik rond 19 uur, of de wedstrijd nog wel doorging, er waren al mensen gestopt, het was niet meer normaal, de greens stonden helemaal blank en toen heb ik besloten om de wedstrijd af te lassen. Ik ben toen gaan bellen en rond 19:30 uur was iedereen weer binnen. Nou een drankje kon er wel in bij binnenkomst, iedereen was tot op de draad toe nat (behalve degene met een goed regenpak).

Doordat iedereen zo vroeg binnen was konden eerder beginnen met de prijsuitreiking.
Dit zijn de winnaars van de WAC seizoen 2018 (competitie best of 10).

1. Jacqueline van Dongen 184 punten
2. Michael Goodall 179 punten
3. Alan Gandy 178 punten


Jammer Alan, want je had ongetwijfeld Michael in kunnen halen, mede ook omdat hij met vakantie is, maar de weergoden waren je niet gunstig gezind, sorry mate!

Han Möhlmann heeft het birdieklassement gewonnen, hij heeft dit seizoen maar liefst 4 eagles en 5 birdies geslagen! En had in het birdieklassement 16 pt (waarbij de eagle voor 3 pt telde), Alan Gandy was met 10 pt (10 birdies) een goede 2e en Frank Karels met eagle en 6 birdies had een mooie 3e plaats.

Jaap de Koning won de poedelprijs, met 10 x deelname (eigenlijk 9 dus) had hij de minste punten en kreeg een mooie prijs gesponsord door Golfstock Rijsbergen, een puttingmat met een laserlicht voor op de putter.
Verder had zoals ieder jaar weer iedereen een klein prijsje zoals o.a. golfballen, wintertees, potloodje aan een koordje enz. Daarna zijn we met zijn allen lekker een hapje gaan eten.

 

Belangrijk!!!

Dit jaar was het laatste jaar dat ik de WAC organiseerde, Ton v.d. Velden wil nog wel doorgaan maar NIET in zijn eentje. Mijn vraag is dan ook aan alle leden van Golfclub Bergvliet, heb je tijd en zin om vanaf de eerste woensdagavond van mei tot de laatste woensdagavond de WAC te lopen en organiseren, wordt dan wedstrijdleiding. Het doel is om zo’n 6 man en/of vrouw te vinden zodat je niet iedere week de organisatie hoeft te doen, maar elkaar af kan wisselen. Je kan altijd (als je met zijn tweeën bent) meelopen, de ene loopt dan in de eerste flight mee en de ander in de laatste flight. Geef je op want het zou zonde zijn als de WAC niet meer doorgaat.

Ik dank alle deelnemers voor hun deelname aan de WAC, zonder jullie immers geen wedstrijd en wat was het een mooi seizoen dit jaar, een paar keer het maximale aantal deelnemers! Vaak na 18 uur ook nog starttijden en dat is fijn want ook voor de werkende mens is de WAC bedoeld.
Ook aan iedereen die mij zo in de watten heeft gelegd qua afscheidcadeautjes, dank jullie wel, ik vond het erg leuk dat ik dit jaar met Ton de wedstrijden weer kon organiseren voor jullie. We zien elkaar wellicht bij andere wedstrijden (dame vraagt heer ga ik volgend jaar organiseren) Tot ziens!

Groetjes Rian Gooskens
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666