Wedstrijdverslag

2018-08-30-finale-ladiesday-01.jpg
2018-08-30-finale-ladiesday-02.jpg

Meer foto's

Finale Ladiesday


30 augustus 2018

Alweer snel na de super gezellige Invitatie- c.q. Hoedjesdag van 9 augustus stond er weer een speciaal evenement op de Ladiesday kalender: de finale van de voorjaars- zomercompetitie.
Zoals gebruikelijk werd bij de scores “best of 7” gehanteerd, waarbij de beste 6 scores werden opgeteld en de finale wedstrijd de verplichte 7e score opleverde.
Omdat deze dag weer met een gezellige lunch werd afgesloten, werd het een 9 holes shotgun wedstrijd.

Het was duidelijk dat de nummer 1 al voor de wedstrijd bekend was: Aafke had een dusdanige buffer geproduceerd die niet meer in te halen was. Bij de nummers 2 en/of 3 werd het spannend: zowel Emilie als Lody hadden 205 punten.
De organisatie had bewust beide speelsters in een aparte flight ingedeeld, zodat ze van elkaar niet wisten hoe er gespeeld werd. Emilie trok duidelijk aan het kortste eind, ze bleef “cool” en eindigde met 21 punten, terwijl Lody al blij was met haar score van 15.

Eindstand dus:

1. Aafke Boerema 237 punten
2. Emilie Knol 226 punten
3. Lody Sprangers  220 punten


Dagwinnares was ook Emilie met 21 punten, Wilma won de Leary en Gerrie kreeg een aanmoedigingsprijs omdat, zoals zij het verwoordde, “het van geen kanten liep”.

Daarna hebben we weer genoten in het clubhuis van een heerlijke en ook gezellige lunch.
Naast onze dank aan de weer voortreffelijke keuken, onze speciale dank voor al de leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door golfshop Bergvliet.

Er werd nog lang nageborreld……
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666