Teerdag Heren

Wedstrijdverslag

21 februari 2022

Kerst in februari
Maandag 21 februari is eindelijk ons jaarlijkse kerstdiner gehouden bij het Paradijs. Jammer genoegd was de kerstboom al afgebroken, maar dat mocht ons plezier niet drukken.

De wedstrijd
Vooruitlopend op ons etentje is er nog een poging gedaan om een wedstrijd te houden. Echter de weersverwachtingen waren erbarmelijk en het “regende” dan ook afzeggingen. Van de 62 aanmeldingen haakten er 33 af. De overgebleven spelers hebben geprobeerd om een rondje te lopen, dat is uiteindelijk slechts zes spelers gelukt. De andere spelersstopten al na een paar holes en kwamen als verzopen katten schuilen in het clubhuis.Uiteindelijk restte ons geen andere mogelijkheid dan de wedstrijd te staken. 

In het paradijs
Het etentje bij het Paradijs was weer ouderwets gezellig en werd goed bezocht! De herendagspelers die niet aanwezig (weggewaaid?) waren hebben veel gemist!
Jan Hulst heeft de loftrompet geblazen over de herendagcommissie. Jullie zullen begrijpen dat ik daar verder niet op in ga, maar die verenschuren wel erg bij het lopen!

Tachtig plus
Deze foto willen wij jullie absoluut niet onthouden. Dit zijn de 80+ deelnemers aan de herendag, die aanwezig waren op ons uitgesteld kerstdiner.

vlnr. staande: Piet Verwater, Nol van de Kieboom, Bert Salters, Dick Buitelaar
onder Jaap de Koning, Jan Simonis en Jan Hulst

 

Deze heren dwingen niet alleen respect af door hun leeftijd, maar ook door de wijze waarop ze nog wekelijks actief zijn op de herendag!

Het is ook goed om te zien dat dit jaar een aantal nieuwe spelers zich heeft aangemeld voor de maandagmorgen herendag van Golfclub Bergvliet

Terug naar het oude
De Teerdag kon gelukkig gehouden worden, doordat de coronamaatregelen zijn afgezwakt. Inmiddels is het besluit genomen dat de meeste maatregelen per 25 februari zijn opgeheven, zodat we weer als vanouds onze wedstrijden kunnen houden inclusief een hole 19.

Winterspecial
Om hier vast een voorschot op te nemen: zoals bekend hebben we in het winterseizoen de afspraak gemaakt om zogenaamde Winterspecials te organiseren. Deze wedstrijden konden niet doorgaan, omdat deze in shotgun vorm gehouden worden. Dat was niet mogelijk vanwege beperkingen in het restaurant. 
Op 7 maart hebben we alsnog de kans om een Winterspecial te houden met een shotgun wedstrijd. Natuurlijk zal het restaurant weer meewerken aan deze dag met koffie vooraf en wat simpels te eten na afloop.