Teerdag Heren zomer

Wedstrijdverslag

1 augustus Teerdag Herendag 

Tweemaal per jaar wordt de inhoud van wekelijkse inleg van de maandagwedstrijd verteerd. Dat gebeurt rond Kerst ergens binnen en rond augustus buiten met een barbecue.

Op maandag 1 augustus vierden we onze zomer Teerdag bij Bergvliet, waar er in combinatie met een shotgunwedstrijd een feestelijke dag van is gemaakt.
Dat startte al bij het verzamelen in het clubhuis waar koffie en een worstenbroodje klaar stonden. Het was ook niet nodig om brood mee te nemen want bij hole 13 lag er een haring op ons te wachten (gelukkig wel gekoeld!) met daarbij een corenwijntje.

Na afloop werden we door het personeel van het restaurant in de watten gelegd met een uitgebreide en heerlijke barbecue. Een goede reden voor Frans om met de “ijsmuts” rond te gaan om het horecapersoneel te bedanken.

Natuurlijk gaat het ons niet alleen om het etentje, er werd ook serieus gegolfd.
65 spelers namen deel aan de wedstrijd en na afloop kwamen daar nog wat mensen bij die niet in staat waren om te spelen maar de gezelligheid van het etentje zeker niet wilden missen.

Kortom een geslaagde dag, ook dankzij de hulp van Bergvliet, waarbij Brenda, Karla en Valence zeker genoemd mogen worden!